Beşiktaş’ın 17 yaşındaki yıldızı Emirhan’a İtalyan kancası takıldı! Fesih maddesine rağmen Emirhan gidici!

İtalyan ekibi Torino, Beşiktaş’ın 17 yaşındaki yıldız futbolcusu Emirhan İlkhan’ın peşine düştü. Elde edilen bilgilere göre Emirhan’a kancayı takan Torino, Beşiktaş’a bu transfer için 4,5 milyon Euro fesih bedeli ödemeye hazır.

Beşiktaş’ın 17 yaşındaki yıldızı Emirhan’a İtalyan kancası takıldı! Fesih maddesine rağmen Emirhan gidici!

Türkiye’nin ilk kez 2022 yılında Beşiktaş forması ile izlediği 17 yaşındaki yıldız futbolcu Emirhan İlkhan, kısa sürede hem kendi takımının taraftarlarını hem de tüm futbol severleri etkilemeyi başardı. Aynı zamanda alt yaş gruplarında milli takım formasını da giyen Emirhan İlkhan, son sezonda 11 maça çıktı ve 1 de gol kaydetti. Kısa sürede yeteneklerini gözler önüne seren ve son dönemlerde parlayan genç isimler arasına adını yazdıran Emirhan’a, İtalyan ekibi Torino kancayı taktı. A Spor’un haberine höre Torino, Emirhan’ın sözleşmesinde bulunan “4,5 milyon Euro bedelle serbest kalır” maddesine rağmen Emirhan’ı transfer etmek için girişimlere başladı.

EMİRHAN’A TORINO KANCASI!

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş’ın 21 yaşındaki sol bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz, yeni sezon öncesinde İskoç ekibi Glasgow Rangers’a transfer olmuştu. Rıdvan Yılmaz için transfer yarışına başta Alman ekibi Eintracht Frankfurt ve İskoç ekibi Glasgow Rangers girmişti ancak bir diğer yandan İtalyan ekip Torino da Rıdvan Yılmaz’ın transferi için devreye girmek istemişti. Rıdvan Yılmaz’ı Glasgow Rangers’a kaptıran Torino, şimdi de hedefine Beşiktaş’ın 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Emirhan İlkhan’ı aldı. Torino, sözleşmedeki “4,5 milyon Euro bedelle serbest kalır” maddesine rağmen bu transferi gerçekleştirmek istiyor.

EMİRHAN TAKIMDAN AYRILMAYA HAZIRLANIYOR

Beşiktaş’ın 17 yaşındaki yıldızı Emirhan’a İtalyan kancası takıldı! Fesih maddesine rağmen Emirhan gidici! - Resim : 1

Emirhan İlkhan’ın Beşiktaş ile sözleşmesi 17 Haziran tarihinde 3 yıllığına yenilenmişti. Beşiktaş’ın altyapısından yetişen Emirhan İlkhan, gündeme gelen iddialara göre şimdi Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanıyor. Türkiye’de futbol severlerin yeni sezonda bol bol izlemek istediği genç isimler arasında gösterilen Emirhan İlkhan, geçtiğimiz sezon siyah beyazlı forma ile Süper Lig’de 11 maça çıkmış ve 1 gol atmıştı.

EMİRHAN İLKHAN KİMDİR?

Emirhan İlkhan 1 Haziran 2004’te İstanbul’da dünyaya geldi. 175 cm boyundaki Emirhan İlkhan, altyapı kariyerine 2013 yılında Florya 1923 Spor ile başladı ve ardından 2014 yılında Beşiktaş altyapısına geçti. 2020 yılına kadar altyapı forması giyen Emirhan, orta saha ve kanatlarda görev alabiliyor.