Berdan Mardini sevenlerin tadı kaçacak! Ünlü şarkıcıya amcasından 'Nitelikli dolandırıcılık' iddiası

Ünlü türkücü Berdan Mardini'nin ismi son saatlerde magazin gündeminde üst sıralarda yer alıyor. Ünlü şarkıcının amcası tarafından ortaya atılmış olan bir iddia dikkat çekti. Mardini'nin amcası yaptığı açıklamalarda yeğenine 'Nitelikli Dolandırıcılık' suçundan dava açtığını belirtti.

Berdan Mardini sevenlerin tadı kaçacak! Ünlü şarkıcıya amcasından 'Nitelikli dolandırıcılık' iddiası

Bir zamanlar oldukça büyük bir üne kavuşmuş olan ünlü türkücü Berdan Mardini'nin ismi son saatlerde magazin gündeminde en üst sıralarda yer alıyor. Mardini'nin amcası tarafından Kanal D Haber'e verilen özel röportajda yer alan ifadeler şoke etti. Mardini'nin amcası Şahin Karademir, yaptığı açıklamalarda yeğeninin kendisini dolandırdığını ve bu durumun sonrasında kendisine nitelikli dolandırıcılıktan dava açtığını belirtti.

Ünlü türkücü Berdan Mardini'nin amcası Şahin Karademir tarafından yapılan açıklamalardan öne çıkanlar şu şekilde;

“BENİ ÖLDÜRMEK İSTİYOR”

“5 yılda bitirdiğim projeyi ona verdim, yeniden kurdum lakin peşimi bırakmıyor." diyen Karademir "Beni öldürmek istiyor. Berdan Mardini Karademir’e nitelikli dolandırıcılıktan dava açtım. Beni tehdit ediyor ve ‘Seni öldüreceğim.’ diyor.” ifadelerini kullandı.

KAPIMA ONDAN DOLAYI HACİZ GELDİ

Toplamda 2.5 milyon lira değerindeki gayrimenkullerinin Mardini''nin elinde olduğunu öne süren amca Kandemir, “Benim kapıma ondan dolayı 6,5 milyon lira haciz geldi.” dedi.

"GÖRECEKSİN SEN!"

Yeğeni Berdan Mardini ile aralarında yaşanan anlaşmazlıklar sonrası İstanbul Avcılar'daki evinin önünde 15 kişi tarafından saldırıya uğradığını belirten Kandemir, kendisine saldıran grubun içinden bir kişinin “Göreceksin sen! Berdan Mardini’nin kredi çekmesine izin vermeyeceksin ha?” dediğini öne sürdü.

AMCASI, YEĞENİ MARDİNİ'DEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Amca Şahin Karademir'in yanı sıra eşi Elvan Karademir ve kuzeni Erol Karademir'in yaralandığı saldırı sonrasında Şahin Karademir'in Berdan Mardini'den şikayetçi olduğunu söylemesi dikkat çekti.

Etiketler: berdan mardini