Bennu Gerede'nin oğulları gündemden düşmüyor! Bu kez de Dilan Gerede Erkaya, model sevgilisi ile kameralara yakalandı!

Fotoğrafçı olan ve zaman zaman da dizi projelerinde karşımıza çıkan Bennu Gerede, şu sıralar kendi başarıları ile değil genç oğulları ile gündeme geliyor. Yakışıklı oğullarının özel yaşantıları ile dikkat çeken Bennu Gerede, bu kez de 22 yaşındaki oğlu Dilan Gerede Erkaya’nın gecelerde görüntülenmesi ile adından söz ettirdi. Erkaya’nın kaçak göçek hallerine anlam verilemedi.

Bennu Gerede'nin oğulları gündemden düşmüyor! Bu kez de Dilan Gerede Erkaya, model sevgilisi ile kameralara yakalandı!

Başarılı bir fotoğrafçı olan ve zaman zaman da objektiflerin önüne geçerek projelerde yer alan Bennu Gerede, seneler önce “Survivor” isimli fenomen yarışmaya katılarak geniş kitlelere hitap etmeyi başarmıştı. Genç ve fit görünümü ile büyüleyen Gerede’nin 20’li yaşlarda üç erkek çocuğu annesi olduğunu duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyememişlerdi.

Bir süredir ekran önü projelerinde yer almayan Bennu Gerede, kendisi ön planda olmasa da oğulları ile gündemde kalmayı başardı. Yakışıklı oğullarının gecelerde görüntülenmeleri ile birlikte magazin basınında adının geçmesini sağlayan Gerede, özellikle oğulları Daren Gerede Erkaya ve Dilan Gerede Erkaya ile adından sıklık ile söz ettiriyor.

22 yaşında olan yakışıklı kardeşler, özel hayatları ile tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarıyor. Gecelerde de görüntülenmeye başlayan Erkaya kardeşler, sevgilileri ile yaptıkları paylaşımlar sayesinde sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi görüyor.

Geçtiğimiz günlerde model sevgilisi Laura Shakimova ile görüntülenen 22 yaşındaki Dilan Gerede Erkaya, kameraları görünce şaşkına uğradı. Erkaya’nın hallerine bir anlam verilemezken basın mensuplarının görüntü almalarını engellemek amacı ile çiçekçilere para teklifinde bulunması sosyal medya kullanıcılarını şoke etti.

ÖNCE MEKANA GELDİLER!

Bennu Gerede'nin oğulları gündemden düşmüyor! Bu kez de Dilan Gerede Erkaya, model sevgilisi ile kameralara yakalandı! - Resim : 1

Geçtiğimiz gece İstanbul’da bulunan bir gece kulübünün önünde bir süredir birliktelik yaşadığı model Laura Shakimova ile görüntülenen Dilan Gerede Erkaya, basın mensuplarını görünce mekana girmekten vazgeçti. Kameraları görünce yüzlerini kapatan genç çift, yürüyerek uzaklaştı.

SONRA GERİ DÖNDÜLER!

10 dakikalık kısa bir yürüyüşün ardından mekana geri dönen genç çift, kameraları görünce yine şaşkınlık yaşadı. Mekanın kapısından girmektense yan tarafta bulunan çiçekli alanın üzerinden geçmeyi tercih eden çifte anlam verilemedi.

ÇİÇEKÇİLERE PARA TEKLİF ETTİ!

İddialara göre Dilan Gerede Erkaya, basın mensuplarının görüntü almalarını engellemeleri için mekanın önünde bulunan çiçekçilere, 500 TL verdi.