Ben Bu Cihana Sığmazam Sosyal'ın babası Müfit kimdir, nereli gerçek adı ne? BBCS Müfit'i kim oynuyor? Ben Bu Cihana Sığmazam Mufit kim, kaç yaşında?

atv’nin reyting rekorları kıran dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezona da bomba gibi giriş yaptı. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Mufit'i kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Mufit karakterini canlandıran usta isim Serhat Nalbantoğlu'dur. Peki Serhat Nalbantoğlu kim, nereli, kaç yaşında?

Ben Bu Cihana Sığmazam Sosyal'ın babası Müfit kimdir, nereli gerçek adı ne? BBCS Müfit'i kim oynuyor? Ben Bu Cihana Sığmazam Mufit kim, kaç yaşında?

Serhat Nalbantoğlu, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Mufit karakterini canlandıracak. Mufit, derin devletin önemli isimlerinden biridi ve Onbeşli'nin masada zirveye çıkmasını isteyen bir adam. Cezayir Türk’le dost mu düşman olacağı merak konusu. Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban’ın başrollerini paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, ikinci sezonu için heyecanlı bir bekleyiş içinde. Zengin oyuncu kadrosuna her gün yeni isimlerin katıldığı dizinin son transferi ise Serhat Nalbantoğlu oldu. Serhat Nalbantoğlu, Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden biri. Hem oyuncu hem yönetmen hem de seslendirme sanatçısı olarak başarılı bir kariyere sahip. Tiyatro tutkusuyla yaşayan usta oyuncu, bugüne kadar birçok ödül kazandı. Peki Serhat Nalbantoğlu kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Hayatı ve biyografisi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Ben Bu Cihana Sığmazam Mufit kimdir? Müfit'i kim oynuyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Mufit karakterini canlandıran usta isim Serhat Nalbantoğlu'dur.

Ben Bu Cihana Sığmazam Sosyal'ın babası Müfit kimdir, nereli gerçek adı ne? BBCS Müfit'i kim oynuyor? Ben Bu Cihana Sığmazam Mufit kim, kaç yaşında? - Resim : 1

BBCS Mufit'i oynayan Serhat Nalbantoğlu Kimdir?

Serhat Nalbantoğlu’nun Eğitimi ve Tiyatro Kariyeri

Serhat Nalbantoğlu, 7 Mart 1959 tarihinde Eskişehir’de doğdu. Tiyatro eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamladı. Eğitimini bitirdikten sonra Ankara Devlet Tiyatrosu’nda sanatçı olarak görevine başladı. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda birçok oyunda rol aldıktan sonra 1987 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun kurulması ile Trabzon’a tayin edildi. 2 yıl sonra, 1989’da müdür olarak Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun başına getirildi. 1991 yılına kadar Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun müdürü olarak görev yaptıktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu’na tayin oldu. Serhat Nalbantoğlu, birçok oyunda rol aldı ve yönetmenlik de yaptı. 2006/2007 sezonunda, Devlet Tiyatroları’ndaki görevinden ayrılarak İstanbul’a taşındı ve Ankara Devlet Tiyatrosu’ndan arkadaşı, Hüseyin Avni Danyal ile birlikte Tiyatro Seyirlik adında bir tiyatro topluluğu kurdu. Ama 2007 yılında Tiyatro Seyirlik gurubundan ayrılarak Ankara Devlet Tiyatrosu’na müdür olarak geri döndü.

 

Serhat Nalbantoğlu’nun Sinema ve Dizi Filmleri

Serhat Nalbantoğlu, tiyatronun yanı sıra sinema ve dizi filmlerde de oynadı. İlk sinema filmi olan İstanbul Kanatlarımın Altında (1996) ile tanınmaya başladı4. Karate Can (1998), Aynalı Tahir (1998), Nasıl Evde Kaldım (2001), Hürrem Sultan (2003), Münferit (2004), Yalan Dünya (2012), Goncakaranfil (2013), Arka Sokaklar (2014), Erkekler Ağlamaz (2015), Hisarbuselik (2016), Affedilmeyen (2017), Gökten Üç Elma Düştü (2018), Ayrılık (2019), Deniz Yıldızı (2020), Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (2021) ve Savaşçı (2022) gibi birçok projede rol aldı. 12 Aralık 2022 tarihinde Show TV’de yayınlanmaya başlayan, yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, başrollerini Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın paylaştığı aksiyon ve istihbarat türündeki “Sipahi” adlı dizide Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Nurettin Sönmez ile birlikte rol aldı. Şimdilerde ise Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Mufit karakterini canladırmaktadır.

Serhat Nalbantoğlu’nun Seslendirme Çalışmaları

Serhat Nalbantoğlu, seslendirme sanatçısı olarak da tanınmaktadır. Arnold Schwarzenegger, Richard Gere, Jean Reno gibi oyuncuları seslendirmiştir. Ayrıca çeşitli belgesel, reklam ve animasyon filmlerinde de sesiyle yer almıştır.

Serhat Nalbantoğlu’nun Ödülleri

Serhat Nalbantoğlu, tiyatro, sinema ve seslendirme alanlarında birçok ödül kazanmıştır. Bunlardan bazıları şunlardır

1994 - Ankara Sanat Kurumu “en iyi erkek oyuncu” İyi (Good) - Ankara Devlet Tiyatrosu
1991 - Ankara Sanat Kurumu “en iyi erkek oyuncu” Tamirci - Ankara Devlet Tiyatrosu
2007-2008 - Ankara Sanat Kurumu “en iyi yönetmen” Tek Kişilik Şehir - Ankara Devlet Tiyatrosu
2017 - Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri - “Tiyatro Mekan Ödülleri”

Serhat Nalbantoğlu kaç yaşındadır?

Serhat Nalbantoğlu, 7 Mart 1959 doğumlu olup, 64 yaşındadır.

Serhat Nalbantoğlu nerelidir?

Serhat Nalbantoğlu, aslen Eskişehir doğumludur.

Serhat Nalbantoğlu’nun eşi kimdir?

Serhat Nalbantoğlu’nun eşi hakkında bilgi bulunamamıştır.

Serhat Nalbantoğlu’nun çocukları var mıdır?

Serhat Nalbantoğlu’nun bir oğlu, bir de kızı vardır.

Serhat Nalbantoğlu hangi dizilerde oynamıştır?

Serhat Nalbantoğlu, Aynalı Tahir, Hürrem Sultan, Yalan Dünya, Arka Sokaklar, Erkekler Ağlamaz, Affedilmeyen, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Savaşçı ve Sipahi gibi dizilerde oynamıştır.