Ben Bilmem Eşim Bilir'in sunucusu İlker Ayrık'tan, beklenmeyen ödül çıkışı! “Hiç istemediğim insanlara araba verdim!”

Doğu Demirkol’un sunduğu Alelade Show isimli TV programına katılan sempatik oyuncu İlker Ayrık, Ben Bilmem Eşim Bilir projesine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar…

Ben Bilmem Eşim Bilir'in sunucusu İlker Ayrık'tan, beklenmeyen ödül çıkışı! “Hiç istemediğim insanlara araba verdim!”

Oyunculuk sektörünün önemli isimlerinden birisi olan ve oyunculuğunun yanı sıra hem sempatik tavırları hem de mütevazi aile yaşantısı ile milyonlarca kişi tarafından oldukça sevilen İlker Ayrık, geçtiğimiz günlerde Doğu Demirkol’un bu sezon başlayan “Alelade Show” isimli TV programına konuk oldu. Her zaman olduğu gibi yine tüm doğallığı ile dikkat çekmeyi başaran Ayrık, uzun seneler boyunca sunuculuğunu üstlenmiş olduğu efsane yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir’e ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü komedyen Doğu Demirkol’un programına katılarak izleyiciye keyifli dakikalar yaşatan ünlü oyuncu İlker Ayrık, araba hediyesi verdiği eski programı Ben Bilmem Eşim Bilir’e ilişkin herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu. Ayrık’ın kullandığı ifadeler sosyal medyayı salladı.

ŞAŞIRTAN SORU!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in sunucusu İlker Ayrık'tan, beklenmeyen ödül çıkışı! “Hiç istemediğim insanlara araba verdim!” - Resim : 1

Bu sezon Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Alelade Show isimli TV programı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü komedyen Doğu Demirkol, son bölümünde sempatik oyuncu İlker Ayrık’ı konuk etti. Programın formatı gereği konuklara bazı sorular yönlendiren Doğu Demirkol, İlker Ayrık’a şu soruyu sordu: “Unutamadığın bir başarısızlık anın var mı?” İlker Ayrık’ın soruya vermiş olduğu beklenmeyen yanıt hem stüdyodakileri hem de ekranları karşısında oturan izleyicileri şaşkına çevirdi.

ARABA ÖDÜLÜ ÇIKIŞI!

Doğu Demirkol’un sormuş olduğu başarısızlık anısı konulu soruya yanıt veren İlker Ayrık, yaklaşık olarak 700 bölüm yayınlanmış olan eski programı Ben Bilmem Eşim Bilir’e atıfta bulundu. Bir sunucu olarak adil olmak zorunda olduğunu ancak tarafsız olmak zorunda olmadığını ifade eden Ayrık, bazı bölümlerde hiç istemediği yarışmacılara ödül vermek durumunda kaldığını itiraf etti.

Programa katılan bazı yarışmacıların hikayelerini bildiğini ve bu sebep ile de araba ödülünü kazanmalarını istediğini ifade eden İlker Ayrık, o yarışmacılar arabayı kazanamayınca eve dönüp onlar adına üzüldüğünü ve moralinin çok bozulduğunu itiraf ederek şok bir çıkış yaptı.