Beklenen açıklama geldi! Megastar Tarkan, meslektaşı Gülşen'in tutuklanmasına ilişkin paylaşım yaptı: “Gülşen hemen serbest bırakılmalı!”

Ünlü popçu Gülşen’in tutuklanmasının ardından sosyal medya ayağa kalktı. Hem meslektaşlarından hem de sosyal medya kullanıcılarından tutuklama kararına tepkiler yükselirken gözler Tarkan’a çevrildi. Olay anında paylaşım yapmamayı tercih eden Megastar Tarkan, dün akşam Instagram hesabından yeni bir açıklama yayınladı. İşte Tarkan’ın Gülşen’in tutuklanma kararına ilişkin yaptığı paylaşım…

Beklenen açıklama geldi! Megastar Tarkan, meslektaşı Gülşen'in tutuklanmasına ilişkin paylaşım yaptı: “Gülşen hemen serbest bırakılmalı!”

İki gün önce apar topar gözaltına alınan ve sonrasında da hakkında tutuklama kararı verilen Gülşen, sosyal medyanın ayağa kalkmasını sağladı. Ünlü sanatçıya haksızlık yapıldığını düşünen sosyal medya kullanıcıları ve diğer ünlü isimler desteklerini gösterirken, beklenen paylaşım Tarkan’dan geldi.

SESSİZLİĞİNİ KORUDU!

Her toplumsal olayda sıklık ile tepki gösteren sanatçılardan birisi olan Megastar Tarkan, Türkiye’yi ayağa kaldıran Gülşen’in tutuklanma kararının ardından yakın takibe alındı. Tarkan’ın bu olaya nasıl tepki vereceği hem sanatçının sevenleri hem de Gülşen hakkında verilen karara tepki gösteren diğer sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça merak edildi.

Gözaltına alındıktan hemen sonra mahkeme gününe kadar tutuklu kalmasına karar verilen Gülşen, sosyal medyayı birbirine kattı. Gülşen hakkında verilen kararın yerinde olduğunu düşünenlerden çok Gülşen’e haksızlık yapıldığını düşünenler oldu. Olayın ardından sessiz kalmayı tercih eden Megastar Tarkan, bu tavrı ile şaşırttı.

YENİ PAYLAŞIM GELDİ!

Beklenen açıklama geldi! Megastar Tarkan, meslektaşı Gülşen'in tutuklanmasına ilişkin paylaşım yaptı: “Gülşen hemen serbest bırakılmalı!” - Resim : 1

Genelde toplumsal olayların hemen ardından paylaşım yapmasına alışık olunan ünlü şarkıcı Tarkan, Gülşen’in cezaevine gönderilmesinden sonra herhangi bir paylaşım yapmayarak herkesi şaşırttı. Tarkan’ın olaya nasıl tepki vereceği merak konusu olurken beklenen açıklama dün akşam geldi.

Ünü ülke sınırlarını aşan sanatçılarımızdan olan Tarkan, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından dün yeni bir paylaşım yayınladı. Tarkan’ın paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturdu.

KARARA TEPKİ GÖSTERDİ!

Tutuklama kararının ardından sessizliğini koruması sebebi ile birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisine maruz kalan Megastar Tarkan, dün akşam yeni bir paylaşım yayınladı. Tarkan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Tanık olduğumuz hukuksuzlukların, adalet sistemimizin ikiyüzlülüğü ve çarpıklığı karşısında her gün biraz daha hayretler içerisinde kalıyoruz. Yolsuzluk yapanları, hırsızları, kanunları çiğneyip doğayı katledenleri, hayvanları öldürenleri, dini kendi düşüncelerine alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz, Gülşen’i bir kalemde tutukluyor. Gülşen’e yapılan bu haksızlık son bulmalı ve Gülşen hemen serbest bırakılmalı.”

Etiketler: tarkan, gülşen