Behzat Ç Hayranları Dikkat! Başkomiseriniz Yola Çıktı! İlk Fotoğraf Yayınlandı!

3’üncü kez sil baştan başlamaya hazırlanan efsane dizi Behzat Ç.’den yeni haber geldi. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragmanın ardından bu kez de dizi setinden ilk fotoğraf paylaşıldı. İşte Behzat Ç. dizinin yeni bölümlerine ilişkin ayrıntılar…

Behzat Ç Hayranları Dikkat! Başkomiseriniz Yola Çıktı! İlk Fotoğraf Yayınlandı!

Bundan tam 12 yıl önce, 2010 senesinde Star TV’de yayınlanmaya başlamış olan Behzat Ç. dizisi, o dönem reyting rekorlarını alt üst etmeyi başarmıştı. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aykırını bir başkomiseri canlandırdığı dizi, kısa süre içerisinde fenomen hale gelmiş ve milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmişti. Hikayesi sonlanmamış olmasına rağmen 4 sezonun ardından bir anda ekranlara veda etmesine karar verilen fenomen dizi, bu karar ile birlikte izleyicilerini oldukça üzmüştü.

Televizyon ekranlarında yayınlanan onca dizi projesinin arasından sıyrılmayı başaran ve hem konusu hem oyuncuların performansları hem de imalı da olsa gündeme dair konulara değinmesi sayesinde “bizden” olarak değerlendirilen Behzat Ç. dizisi, final kararı almasının ardından sevenlerinin baskılarına maruz kaldı. Hemen hemen her fırsatta başta Erdal Beşikçioğlu olmak üzere dizinin tüm oyuncularına “yeniden çekin” diye baskılar yapan izleyiciler, geçtiğimiz senelerde verdikleri mücadeleyi kazanmış ve Behzat Ç. dizisinin yeniden çekilmesine ancak bu kez Blu TV’de yayınlanmasına karar verilmişti.

Blu TV’ye transfer olan efsane dizi sevenlerini sevince boğmuşken, dizinin dijital platformda ömrü uzun sürmedi. Senaryoda anlaşamayan oyuncular, dizinin yeni sezonunun çekilmemesine karar vererek hayranlarını bir kere daha hayal kırıklığına uğrattı.

Bir süredir Behzat Ç.’nin yeniden çekilmesine dair algı çalışmaları yapan sosyal medya kullanıcıları, geçtiğimiz günlerde bizzat Erdal Beşikçioğlu tarafından verilen müjde sonrasında havalara uçtu. Beşikçioğlu, Behzat Ç.’nin tekrar çekileceğini, anlaşmaların tamamlandığını duyurdu.

Beşikçioğlu’nun yaptığı açıklamanın ardından hızlıca hazırlık süreci başladı ve oyuncular okuma provalarına girdi. Dizinin yeni bölümlerini sabırsızlık ile bekleyen izleyicilere, bugün bir sürpriz daha yapılarak setten fotoğraf paylaşıldı.

Okumalar Bitti, Çekimler Başladı!

Kurban Bayramı öncesinde okuma provalarını tamamlayan Behzat Ç. dizisi oyuncuları, sete çıktı. Yeni bölümler için kameranın karşısına geçen oyuncular, izleyicileri heyecanlandırdı.

Fotoğraf Geldi!

Behzat Ç Hayranları Dikkat! Başkomiseriniz Yola Çıktı! İlk Fotoğraf Yayınlandı! - Resim : 1

Sete çıkan oyunculardan ilk fotoğraf geldi. Fotoğraf karesinde dizinin efsane karakteri Harun’a hayat veren Fatih Artman’ın olmayışı, sosyal medya kullanıcıları tarafından buruk bir his ile karşılandı.

Oyuncular Netleşti!

Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinde rol alacak oyuncular şu şekilde:

  •          Erdal Beşikçioğlu, Derin Beşikçioğlu, Gökçe Eyüboğlu, Burak Dakak, Esra Ronabar, Evliya Akan, Özge Yağız.
Etiketler: behzat ç.