BBCS Berfin'in arkadaşı Savcı Ekin kimdir? “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin yeni yüzü Savcı Ekin!

ATV’nin sevilen dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam"da Savcı Ekin karakterine hayat veren oyuncu Çağrı Müftüoğlu, izleyicilerin merakını uyandırdı. Peki, Savcı Ekin kimdir? Ebru Kocaağa hangi dizilerde oynadı? İşte, detaylar…

BBCS Berfin'in arkadaşı Savcı Ekin kimdir? “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin yeni yüzü Savcı Ekin!

ATV’nin sevilen dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”, her Salı akşamı izleyicilerle buluşuyor. Dizinin 41. bölümünde ekibe yeni katılan Savcı Ekin karakteri, dikkatleri üzerine çekti. Savcı Ekin, Sarı Sinan’ın Zeydan ve Erman Barka ile uyuşturucu işine girdiğini öğrenen Cezayir’in planlarını bozmak için harekete geçti. Savcı Ekin’i canlandıran oyuncu ise Çağrı Müftüoğlu oldu. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam Berfin'in arkadaşı Savcı Ekin kimdir? BBCS Savcı Ekin nereli? BBCS Ekin kaç yaşında? İşte BBCS'ın Ekin'i hakkında merak edilenler

BBCS Berfin'in arkadaşı Savcı Ekin kimdir? “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin yeni yüzü Savcı Ekin! - Resim : 1

ATV’nin sevilen dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”, her Salı akşamı izleyicilerle buluşuyor. Dizinin heyecanlı hikayesinin yanı sıra müzikleri de büyük beğeni topluyor. Dizinin Savcı Ekin'in rolünü Çağrı Müftüoğlu canlandırmaktadır. Hem şarkıcı hem de besteci olan Müftüoğlu, pop müziğinin tanınan simalarından biri.

BBCS SAVCI EKİN'İ OYNAYAN GÜZİDE ÇAĞRI MÜFTÜOĞLU KİMDİR?

Çağrı Müftüoğlu, 1 Ocak 1983’te İzmir Karşıyaka Bostanlı’da doğdu. Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde eğitim aldı. 2009’un Kasım ayında kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkardı. İlk klibini aynı zamanda çıkış şarkısı olan "Kapıyı Kapat"a, ikinci klibini de “Film Metni” adlı şarkısına, üçüncü klibini de “Gücüm Yok” adlı şarkısına çekti. İlk iki klibin yönetmenliğini de Teoman Topçu üstlendi.

Albümünde sekiz şarkı bulunan Müftüoğlu, dört tanesinin sözü ve müziği kendisine aitken iki tanesinin sözü ve müziği de Sinan Akçıl’a ait. Albümde Sinan ve Çağrı’nın ortak yazdıkları “Film Metni” şarkısı da yer aldı. Albümdeki bütün şarkıların aranjmanları Sinan Akçıl’a ait. Albümün prodüktörlüğünü ise İzel üstlendi.

Müftüoğlu, aynı zamanda ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu’nun kızıdır ve annesiyle birlikte “Kal Benimle” adlı şarkıda düet yapmıştır. Annesinin 1995’te çıkan “Hovarda” müzik videosunda da rol alan Müftüoğlu, pop müziğiyle iç içe büyüdü.

BBCS Berfin'in arkadaşı Savcı Ekin kimdir? “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin yeni yüzü Savcı Ekin! - Resim : 3

Müftüoğlu, 2011-2021 yılları arasında çeşitli single’lar yayınladı. “Bana Dokunma”, “Neden Mutlu Değilim”, “Aferin” ve “Dip” adlı şarkılarıyla dinleyicilerin beğenisini kazanan Müftüoğlu, son olarak 2021 yılında “Yol” adlı şarkısını dinleyicilerle buluşturdu. Şarkının sözü ve müziği kendisine, aranjmanı ise Sinan Akçıl’a ait.

Müftüoğlu, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir sanatçı. Instagram’da 1.2 milyon takipçisi bulunan Müftüoğlu, hayatından kesitler paylaşıyor. Müftüoğlu’nun resmi Instagram hesabı ise @cagrimuftuoglu.

Çağrı Müftüoğlu kimdir?

Çağrı Müftüoğlu, hem şarkıcı hem de besteci olan bir pop müzik sanatçısıdır.

BBCS Berfin'in arkadaşı Savcı Ekin kimdir? “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin yeni yüzü Savcı Ekin! - Resim : 4

Çağrı Müftüoğlu kaç yaşında?

Çağrı Müftüoğlu, 2023 yılı itibariyle 40 yaşındadır.

Çağrı Müftüoğlu nereli?

Çağrı Müftüoğlu, İzmir Karşıyaka Bostanlı doğumludur.

Çağrı Müftüoğlu Instagram hesabı nedir?

 Çağrı Müftüoğlu’nun resmi Instagram hesabı @cagrimuftuoglu'dir