Başkent Ankara'da satılık depolu dükkan ilanı! O banka 60 metrekarelik dükkanı 300 bin TL'den fiyat teklifine açtı!

Son dönemlerin en çok rağbet gören bankalarından birisi olan Ziraat Katılım Bankası, zorlu şartlar altında uygun fiyatlı gayrimenkul arayışında olan vatandaşlar için yeni bir duyuru yayınladı. Katılım bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri düşük fiyatlar karşılığında satışa çıkardığını bildirdi.

Başkent Ankara'da satılık depolu dükkan ilanı! O banka 60 metrekarelik dükkanı 300 bin TL'den fiyat teklifine açtı!

Ziraat Katılım Bankası, Intengo isimli platform aracılığı ile uygun fiyatlı dükkan satışı yapacağını bildirdi. Banka, yeni ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT KATILIM BANKASI’NDAN HER BÜTÇEYE UYGUN GAYRİMENKUL SATIŞI!

Ziraat Katılım Bankası, İstanbul ve Ankara ilinde bulunan icralık dükkanları, uygun fiyatlar karşılığında satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ve ihaleye konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT KATILIM BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK DEPOLU DÜKKAN İLANI!

Başkent Ankara'da satılık depolu dükkan ilanı! O banka 60 metrekarelik dükkanı 300 bin TL'den fiyat teklifine açtı! - Resim : 1

Ziraat Katılım Bankası, Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında Ankara ilinde bulunan bir depolu dükkanı satışa çıkardığını duyuran banka, ilgili ihaleye ve satışa sunulan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Katılım Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu depolu dükkanın, Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Yıldıztepe Mahallesi’nde yer alan dükkanın kullanım alanı 60 metrekare olarak açıklandı. Söz konusu ihalenin başlangıç bedelini 300 bin TL olarak belirleyen banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken hizmet bedelini 13 bin 500 TL olarak bildirdi.

ZİRAAT KATILIM BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ziraat Katılım Bankası, Tapu.com aracılığı ile de yeni bir ihale düzenledi. Ziraat Katılım Bankası’nın Tapu.com isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci gayrimenkulün de dükkan vasfında olduğu öğrenildi. Bu kez İstanbul ilinde bulunan dükkan için ihale düzenleyen banka, ilgili ihaleye ve ihaleye konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Katılım Bankası’nın Tapu.com aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkanın, İstanbul ilinin Beylikdüzü ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Kavaklı Mahallesi Çağlar Sokak’ta yer alan dükkanın kullanım alanı 112 metrekare olarak açıklandı. Söz konusu ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon 275 bin TL olarak belirleyen banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken hizmet bedelini 57 bin 400 TL olarak bildirdi.