Barış Akarsu Merhaba filminin basın toplantısında duygusal anlar! Merhum şarkıcının babası, yürek burktu!

Kariyerinin tam zirvesinde iken geçirmiş olduğu trafik kazası sebebi ile hayatını kaybeden Barış Akarsu, anısına yapılan bir film ile anıldı. Filmin basın toplantısı, duygusal anlara şahitlik etti.

Barış Akarsu Merhaba filminin basın toplantısında duygusal anlar! Merhum şarkıcının babası, yürek burktu!

Seneler önce ATV ekranlarında yayınlanan “Akademi Türkiye” isimli yarışma programına katılan ve hem tarzı hem de ses rengi ile merhum sanatçı Cem Karaca’ya benzetilen Barış Akarsu, yarışmadan birinci olarak ayrıldı ve milyonların gönlünde taht kurmayı başardı. Başarısının yanında mütevazi tavırları ve içtenliği ile de dikkatleri çeken ve kısa süre içerisinde Türk halkı tarafından oldukça sevilen Akarsu, şarkıcılıktan sonra oyunculukta da tecrübe edinmiş ve Star TV ekranlarında yayınlanan “Yalancı Yarim” isimli dizinin kadrosunda yer almıştı.

Hem şarkıcılık kariyerinde hem de oyunculuk kariyerinde zirveye oynadığı dönemde herkesi kahreden bir haber ile gündeme gelen Barış Akarsu, Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucunda 2007 yılında hayata gözlerini yumdu. Büyük küçük demeden herkesi ölümü ile adeta yasa boğan Barış Akarsu, doğup büyüdüğü Amasra başta olmak üzere her yıl sevenleri tarafından sevgi ile anılmaya devam etti.

Ölümünün üzerinden tam 15 yıl geçtikten sonra hayatı beyaz perdeye aktarılma kararı alınan Barış Akarsu, vefatına rağmen halen adından söz ettirmeyi başarırken “Barış Akarsu Merhaba” ismi verilen filmin basın toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Basın toplantısına hem oyuncular hem de Barış Akarsu’nun babası ile kız kardeşi katıldı. Basın toplantısında duygusal anlara şahitlik edildi.

AİLESİ DE KATILDI!

Barış Akarsu Merhaba filminin basın toplantısında duygusal anlar! Merhum şarkıcının babası, yürek burktu! - Resim : 1

Yaz boyunca çekimleri süren Barış Akarsu Merhaba filminin basın toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Toplantıya oyuncuların yanı sıra Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu ve kız kardeşi Nesrin Akarsu da katıldı.

Selahattin Akarsu, oğlunu filmde oğlunu canlandıran İsmail Ege Şaşmaz’ı manevi oğlu olarak gördüğünü belirterek “insanlar artık oğlumu artık daha güzel tanıyacaklar” ifadelerini kullandı.

BARIŞ SANIP AĞLADILAR!

Film çekimleri için dişlerine lamine işlemi yaptırdığını ve saçlarını kaynak ile uzattığını ifade eden ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, “Amasra’da beni görenler ‘sen Barışsın’ diyerek ağlıyorlardı” ifadelerini kullandı. Sanatçı, duygu karmaşası yaşadığını ve zaman zaman otel odasın ağladığını da belirtti.