Bankalar nihayet düğmeye bastı! Garanti BBVA’dan da taşıt kredisi fırsatı duyuruldu! İşte detaylar…

Taşıt kredilerine yönelik 2022 Aralık ayına özel bankalardan yılın son cazip teklifleri gelmeye başladı. Garanti BBVA’dan yapılan duyuru ile bir bankadan daha destek geldi!

Bankalar nihayet düğmeye bastı! Garanti BBVA’dan da taşıt kredisi fırsatı duyuruldu! İşte detaylar…

ÖTV düzenlemesi ile araç fiyatlarının düşmesini bekleyen birçok kişi bu süreçte uygun taşıt kredisi oranlarını da araştırmaya devam ediyor. Son yıllarda ciddi bir artış gösteren araç fiyatlarına karşın bankalar vatandaşlara uygun oranlara sahip krediler ile destek vermeye devam ediyor.

Avantajlı faiz oranları ve uygun geri ödeme seçeneklerinden yararlanarak taşıt kredisi kullanmak isteyenler için bir banka daha açıklama yaptı. Garanti BBVA’nın avantajlı taşıt kredisi fırsatı ile otomobil satın alacakların uygun oranlarla ödeme gerçekleştirmeleri sağlanacak.

GARANTİ BBVA TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

Vatandaşların hayalini kurdukları otomobilleri satın almalarına destek veren Garanti BBVA, sıfır ya da ikinci el araç alımlarına yönelik ayrıcalıklı faiz oranları ile kredi sunuyor. 48 aya varan vadelerle kullandırılacak kredi ile 400.000 TL’ye kadar olan araçlarda aracın değerinin yüzde 70’ine kadar kredi desteği verilecek.

Taşıt kredisi kapsamında ayrıca satın alınacak aracın marka, model ve yılına göre fiyatlandırmalar da değişmektedir Nihai kredi oranları da kredi tamamlama noktalarında başvuru sırasında belirtilmektedir.

GARANTİ BBVA TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Bankalar nihayet düğmeye bastı! Garanti BBVA’dan da taşıt kredisi fırsatı duyuruldu! İşte detaylar… - Resim : 1

Yılbaşından önce otomobil satın almak isteyenler için bankalar uygun oranlara sahip kredi fırsatlarını duyurmaya devam ediyor. Sıfır veya ikinci el araç satın alımlarına yönelik aracın kasko değeri üzerinden kredilendirme yapılıyor. Yüzde 2,29’dan başlayan faiz oranları ile kredi miktarı ve vade sürelerine göre farklı oranlar uygulanabilir.

GARANTİ BBVA TAŞIT KREDİSİ ŞARTLARI

Garanti BBVA’nın avantajlı taşıt kredisi fırsatlarından yararlanmak isteyenlerin kredi geri ödemeleri için yeterli düzeyde gelire sahip olmaları ve kredi skorlarının kredi kullanmaya uygun olması yeterlidir. 48 aya kadar vadelerle kullandırılacak kredilerde değeri 400 bin liraya kadar olan araçlar için yüzde 70, 400 bin lira ve 800 bin lira arasında olan araçlar için yüzde 50’sine kadar kredilendirme seçenekleri uygulanmaktadır.