Bankacılık sektörünü paramparça edecek kampanya Yapı Kredi Bankası’ndan geldi! Faturalarınız 100 TL daha ucuza gelecek! Acele edin, son gün belli oldu!

Müşterilerinin her açıdan avantajlı bir bankacılık hizmeti alabilmesi için çalışmalarını sürdüren Yapı ve Kredi Bankası, kasım ayı itibariyle fatura ödeme talimatı verene 100 TL değerinde puan hediye etmeye başladı.

Bankacılık sektörünü paramparça edecek kampanya Yapı Kredi Bankası’ndan geldi! Faturalarınız 100 TL daha ucuza gelecek! Acele edin, son gün belli oldu!

Son zamanlarda bankaların birbiri ile rekabet edebilmesi için yapması adeta şart hale gelmiş olan kampanyalar vatandaşlara yaradı. Daha karlı bir alışveriş yapabilen vatandaşlar, bu kampanyalar sayesinde TL değerinde banka puanı kazanmaya başlarken; bu puanlar ile bir sonraki alışverişlerini de bedavaya getirmeye başladı. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, TL değerinde banka puanı hediye edeceği yeni bir kampanyanın duyurusunu gerçekleştirdi.

Faizsiz ve masrafsız bir şekilde sağladığı alışveriş kredisinden yüksek emekli promosyonları kampanyasına kadar çok sayıda avantajlı kampanya hazırlayan Yapı ve Kredi Bankası, müşterilerine yeni bir kampanya ile seslendi. Kasım ayı boyunca otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine TL değerinde banka puanı hediye edecek olan Yapı ve Kredi Bankası, kampanyasının şartlarını geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaştı.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDAN OTOMATİK FATURA TALİMATINA 100 TL

Bankacılık sektörünü paramparça edecek kampanya Yapı Kredi Bankası’ndan geldi! Faturalarınız 100 TL daha ucuza gelecek! Acele edin, son gün belli oldu! - Resim : 1

Yeni bir kampanya başlatmış olan Yapı ve Kredi Bankası, kampanyası kapsamında 11 Kasım 2022 tarihi ile 10 Aralık 2022 tarihleri arasında ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı veren müşterilerine 10 TL olmak üzere en fazla 100 TL puan hediye edeceğini duyurdu. Talimatların kredi kartından verilmesi halinde her yeni talimat için ekstra 10 TL puan verecek olan Yapı ve Kredi Bankası, toplamda 50 TL ekstra puan kazanma fırsatını sunduğunu belirtti.

Kampanya kapsamında detaylı bilgi veren Yapı ve Kredi Bankası, kampanyasına ilişkin puan kazanma baremlerini; “11 Kasım – 10 Aralık 2022 tarihleri arasında, müşterilerimizin verecekleri; ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, 2 yeni talimat için 25 TL, 3 yeni talimat için 45 TL, 4 yeni talimat için 70 TL, 5 yeni talimat için 100 TL puan kazanabileceklerdir” duyurusu ile kamuoyu ile paylaştı. Kampanyaya katılımı şart koşan Yapı ve Kredi Bankası, katılıma ilişkin de bilgi verdi.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDAN 100 TL KAZANMAK İÇİN KATILIM ŞARTI

Kampanyaya katılım için müşterilerini SMS kanalına yönlendiren Yapı ve Kredi Bankası, ‘TALIMAT’ yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasını 4470'e SMS ile gönderen tüm banka müşterilerinin kampanyadan yararlanabileceğini belirtti. Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Kasım 2022 ile 10 Ocak 2023 tarihleri arasında faturaların en az 1 kez otomatik olarak ödenmesini şart koşan Yapı ve Kredi Bankası, talimatın ise 6 ay boyunca geçerli olmasını zorunlu tuttu.

Kampanya kapsamında kazanılan puanların 15 Ocak 2023 tarihine kadar müşterisinin kredi veya banka kartına aktarılacağını belirten Yapı ve Kredi Bankası, kampanya dahilinde sadece cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet ve HGS talimatlarının ödül kazandıracağını hatırlattı. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, Hızlıcep talimatlarını kampanya kapsamına almadı.