Bakan Vedat Işıkhan, emekli zammı için tarihi duyurdu: İşte milyonlarca emeklinin beklediği gün

Emekli maaşlarına yapılan temmuz ayı zammı, birçok emekli tarafından yetersiz bulunmuştu. Özellikle en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL seviyesinde kalması birçok emekliyi ek zam beklentisi içine sokmuştu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan açıklamada, emekli maaşı zammın tarihini duyurdu.

Bakan Vedat Işıkhan, emekli zammı için tarihi duyurdu: İşte milyonlarca emeklinin beklediği gün

Emeklilerin merakla beklediği zam müjdesi ile ilgili son gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti kongresinde yaptığı konuşmada emeklilere müjde vereceğini söylemişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emeklilerle ilgili çalışmanın kabine toplantısı sonrası paylaşılacağını bildirdi. Emekliler ise enflasyona ezdirilmeyen zamların yanında ek zam almayı umut ediyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN MÜJDE SÖZÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nde yaptığı konuşmada emeklilere müjde vereceğini duyurdu. Erdoğan, “Son 21 yıldır enflasyona ezdirmediğimiz işçi, memur ve emeklilerimize inşallah önümüzdeki dönemde yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz” dedi. Erdoğan’ın bu sözleri, milyonlarca emekliyi heyecanlandırdı.

Bakan Vedat Işıkhan, emekli zammı için tarihi duyurdu: İşte milyonlarca emeklinin beklediği gün - Resim : 1

BAKAN IŞIKHAN’DAN YENİ AÇIKLAMA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği müjde ile ilgili çalışmanın kabine toplantısı sonrasında kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti. Işıkhan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, müjde olarak verdiği işçi, memur ve BAĞ-KUR emeklilerimiz ile ilgili çalışmayı kabine toplantısı sonrası milletimizle paylaşacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı

EMEKLİLER EK ZAM BEKLİYOR

Emekliler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği müjdenin ne olduğunu merak ediyor. Emekliler, enflasyona ezdirilmeyen zamların yanında ek zam almayı umut ediyor. Emekli maaşlarının artırılması için çeşitli formüllerin masada olduğu belirtiliyor. Emekli maaşı zammının ne kadar olacağı ise kabine toplantısından sonra netleşecek.

Bakan Vedat Işıkhan, emekli zammı için tarihi duyurdu: İşte milyonlarca emeklinin beklediği gün - Resim : 3

Emeklilerin uzun süredir beklediği zam müjdesi ile ilgili son gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti kongresinde emeklilere yeni müjdeler vereceğini söyledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan da emeklilerle ilgili çalışmanın kabine toplantısı sonrasında açıklanacağını duyurdu. Emekliler ise enflasyona ezdirilmeyen zamların yanında ek zam almayı umut ediyor.

  • Emekli zammı ne zaman açıklanacak? Emekli maaş zammı için ilk adım…

    • Emekli zammı, kabine toplantısı sonrasında açıklanacak. Emekli maaş zammı için ilk adım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti kongresinde müjde vereceğini duyurması oldu.
  • Emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Emekli maaşı zammı ne kadar olacak?

    • Emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağı, kabine toplantısından sonra netleşecek. Emekli maaşı zammının ne kadar olacağı ise çeşitli formüllere bağlı olarak değişebilecek.
  • Emekliye ek zam gelecek mi? Emekliye ek zam müjdesi var mı?

    • Emekliye ek zam gelip gelmeyeceği, kabine toplantısından sonra belli olacak. Emekliye ek zam müjdesi veren bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak emekliler, enflasyona ezdirilmeyen zamların yanında ek zam almayı umut ediyor.
Etiketler: emekli, emekli maaşı, zam