Baba Dizisinde Ses Getirecek Değişikliği! Dilara Aksüyek Diziye Veda Etti! O İsim Kim Oldu?

Baba dizisi ilk sezonu ile izleyicilerin gönlüne taht kurdu. 2. sezon için çekimlere başlayacak olan dizide yaprak dökümü başladı. Dizi oyuncusu Dilara aksüyek ayrılma haberini verdi. Yerine geçecek olan oyuncu ise pek çok kişiyi heyecanlandırırken merak konusu oldu.

Baba Dizisinde Ses Getirecek Değişikliği! Dilara Aksüyek Diziye Veda Etti! O İsim Kim Oldu?

Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Dilara Aksüyek'in yer aldığı Baba dizisi Show TV'de yayın hayatına başladı. İlk bölümünden itibaren izleyici tarafından tam not alan dizi kadrosunda değişimler yaşanıyor. Farklı ve ilgi çekici senaryosu ile 2. sezonuna geçiş yapma kararı alan dizi Eylül ayı ile birlikte yeniden ekranlara gelecek. Sezon öncesinde diziden ayrılık haberi geldi. Dilara Aksüyek yerine 2.sezonda kim oynayacak?

Dilara Diziden Neden Ayrılıyor?

En çok merak edilen konu Dilara Aksüyek neden diziye veda ettiği oldu. Oyuncunun sadece tek bir sezon için anlaştığı ve senaryo gereği Elif Aktaş isimli karakterin sadece ilk sezonda yer alacağı hikayesinin artık bittiğini söyledi. Senaryo gereği diziden ayrılan oyuncu sonrasında yerine kimin geleceği merak edilmeye başlandı.

Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu!

Dilara Aksüyek yerine Eylül ayında başlayacak olan Baba dizisinin yeni sezonunda Gizem Karaca yerini alacak. Farklı projelerle de ismini çokça duyuran Gizem Karaca Baba dizisine katıldığını sevenleri ile paylaştı. Bu durum üzerine çok sayıda güzel yorum ve tebrik mesajı aldı.

Adını Feriha Koydum Dizisinde Oynamıştı!

Baba Dizisinde Ses Getirecek Değişikliği! Dilara Aksüyek Diziye Veda Etti! O İsim Kim Oldu? - Resim : 1

Kadroya yeni dahil olacak olan Gizem Karaca'nın Baba dizisindeki rolü net olarak belli değil. Gizem Karaca daha önce Adını Feriha Koydum dizisiyle ün yapmış ardından Kara Sevda, Şampiyon ve Güzel Köylü dizilerinde yerini almıştı. 29 yaşında olan hem oyuncu hem de manken Karaca hem özel yaşantısı ile hem de giyim tarzı ile dikkatleri çekiyor.

Gizem Karaca Kimdir?

Gizem Karaca 7 Eylül 1992 İstanbul doğumludur. Hem manken hem de oyunculuk kariyeri ile hayatına devam ediyor. 2011 yılında Miss Turkey yarışmasında 2. olmuştu. Ardından dizi teklifleri gelmeye başlamış ve 2012 yılında Show TV'de yayınlanan Eve Düşen Yıldırım isimli dizide başrolü oynamıştı.

Sonrasında Aynı yıl içerisinde Adını Feriha Koydum dizisine transfer oldu ve başrol Güneş karakterini canlandırdı. 13. bölümdeyken dizi Amerika'ya gitme kararı aldı. Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi almaya başladı. 2013 yılında ise Benim Hala Umudum Var isimli diziyle oyunculuk sürecini taçlandırdı. 2014 yılında Seni Seviyorum Adamım isimli ilk sinema filminde başrol oyununu gerçekleştirdi.

Star TV'de başlayan Güzel köylü isimli dizide 2014 için Haziran ayında başlayan Karaca 17 Haziran 2015 yılında izin diziye veda etti. 2017 yılında Kara Sevda dizisi de Komiser Mercan rolünü üstlendi. Aslen Arnavut olan ve baba tarafından Selanik göçmen olan Gizem Karaca 16 Eylül 2017 yılında işletmecilik yapan Kemal Ekmekçi ile evlendi.