Aziz Yıldırım Genel Kurulun Yapıldığı Stadyumu Terk Etti

Son Dakika Spor Haberleri: Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım genel kurulun yapıldığı stadyumu terk etti.

Aziz Yıldırım Genel Kurulun Yapıldığı Stadyumu Terk Etti

Son Dakika Spor Haberleri: Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecek'in Fenerbahçe'nin borçlarını açıkladığı sırada sahneye çıktı. Bir süre sonra kürsüde konuşmaya başlayan Yıldırım, kongreyi yöneten Vefa Küçük tarafından, "Sayın Aziz Yıldırım benden söz almadan konuşamazsınız" diyerek uyarıldı. Yıldırım, Küçük'e "Ben söz alırım. Sen seçilmeden oraya oturdun." diyerek yanıt verdi. Söz verilmeyince Aziz Yıldırım genel kurulun yapıldığı Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nu terk etti.

Küçük: 30 Saniye Söz Hakkı Tanıyalım

Ali Koç ve Aziz Yıldırım bir süre kürsü önünde konuştu. Vefa Küçük, "Kürsüye kadar geldiğine göre bir 30 saniye söz hakkı tanıyalım Aziz Yıldırım'a." ifadelerini kullandı ve Yıldırım'a söz hakkı verdi.

Buradan Ayrılıyorum, Yarın Geleceğim

Aziz Yıldırım, kürsüye çıkarak kongre divan başkanlığı seçiminin demokratik olmadığını belirtip genel kuruldan ayrılacağını açıkladı.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "Burada Fenerbahçe’ye yakışır bir kongre olmasını istiyoruz ancak yapılan seçim gayri demokratik bir seçimdir. Ben buradan ayrılıyorum. Yarın oy atmaya geleceğim. Benim arkadaşlarımdan isteyen kalabilir isteyen ayrılır, hepinize teşekkür ederim." dedi ve stattan ayrıldı.

Çok Okunanlar