Azar hesap silme nasıl yapılır?

Azar hesap silme nasıl yapılır, yöntem ve uygulamalarını yazımızda belirttik. Siz de sayfamızı inceleyerek kafanıza takılan her soruya cevap bulabilir; azar hesabınızı emniyetli, hızlı, sorunsuz şekilde silebilirsiniz.

Azar hesap silme nasıl yapılır?

Azar hesap silmek için mesajlar sekmesine giderek ekranın sağ üst köşesinde yer alan “ayarlar” menüsüne tıklayın.” azar hakkında” ya gelerek ekranın alt kısmında yer alan “hesabı sil “seçeneğini tıklayın. Daha sonra hesap silme şart ve koşullarını görüntüleyebilirsiniz.  Hesabınızı sildiğinizde tüm arkadaş, değerli taş ve mesajlarınızı kalıcı olarak sileceğiniz hatırlatılır. Hesabınızı silmek için eminseniz “tamam” seçeneğine tıklayarak hesap silme işlemini kısa sürede emniyetli şekilde tamamlayabilirsiniz. Aktif olarak kullandığınız abonelik hizmetiniz varsa iptal işlemlerini Google Play üzerinden yapmanız gerekir.

Son dönemde popüler şekilde tercih edilen sohbet ve danışma platformlarından olan Azar, günümüzde pek çok kişiye erişen sosyal bir uygulamadır. Üyelerine yeni tanışmış oldukları insanlar ile görüntülü sohbet etme imkanı veren Azar,  değişik ülkelerden pek çok kişiyle tanışma imkanı sağlar. Açılan hesabı silmek isteyen kullanıcılar azar hesabını kalıcı olarak silme yöntemlerini merak etmektedir.

Azar Hesabı Nasıl Silinir?

Azar hesap silme nasıl yapılır? - Resim : 1

Azar hesabını kalıcı olarak silmek için ilk olarak uygulamaya girerek “arkadaşlar” butonuna tıklamanız gerekir. Ekranın sağ üst bölümünde yer alan “ayarlar” bölümüne giderek “hesabı sil” seçeneğini tıklayabilir Azar hesap silme onayını onayı verdikten sonra tüm arkadaş, değerli taş, ileti gibi pek çok kazanımlarınızı ve tüm bilgilerinizi silebilirsiniz. Hesap silme işlemi için onay penceresinden onay vererek aboneliğiniz varsa Google Play üzerinden uygulamayı kolayca silebilirsiniz. Google Play üzerinden azar uygulamasını silme işlemini Premium üyelik kullanan kişiler yapabilir. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından azar hesabı kısa sürede kapatılarak aboneliğinize son verilir. Uygulama üzerinden hesap kapatma işlemi Android ve iOS uyumlu cihazlardan yapılır. Uygulama içerisinde Azar ‘ı internet sitesinden silebileceğiniz gibi yukarıda belirtilen uygulamalarda yer alan ayarlar sembolüne dokunarak açılan menü bünyesinde “azar hakkında” kısmı bularak bu bölüme tıklamalısınız. Bu işlem sonrasında ekranda karşınıza çıkan “hesabı sil” butonuna tıklayarak işlemin doğruluğunu onaylamak için şifrenizi girmelisiniz. Şifrenizi girdikten sonra azar hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Azar hesap silme işlemleri Android ya da iPhone fark etmeden uygulama bünyesinde yukarıda belirtilen şekilde gerçekleştirilir. Hesabı silmeniz halinde yeniden kullanıcı verilerine erişim sağlayamazsınız. Hesap bünyesinde yer alan tüm arkadaş, satın alınan değerli taş, ileti gibi pek çok kazanımı Azar hesap silme sonunda kaybedersiniz. Uygulama öncesinde abonelik hizmeti alıyorsanız aboneliği silmek için App Store ya da Google Play uygulaması üzerinden aboneliğinizi iptal etmelisiniz. Aksi takdirde olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Etiketler: azar hesap silme