Aylık market alışverişi ve akaryakıt harcamasına 600 TL hediye

Bankaların belirli dönemlerde müşterilerine uyguladığı kampanyalar ay içerisinde yapılacak acil alışverişlerde büyük kazanç sunuyor. Özellikle gıda alışverişi başta olmak üzere akaryakıt ve e-ticaret harcamalarına 600 TL hediye eden banka kampanya detaylarını açıkladı. İşte o detaylar…

Aylık market alışverişi ve akaryakıt harcamasına 600 TL hediye

TEB kredi kartı kullanıcılarına özel sunduğu kampanya için başvurular devam ediyor. Bireysel kredi kartı sahipleri yıl sonuna kadar 600 TL'ye varan indirim kazanabiliyor. Gerekli harcama şartı yerine getirildiği anda her müşteri bu fırsattan yararlanıyor. Üstelik TEB Kredi Kartı başvurusunda bulunanlar bir yıl boyunca aidat ücreti de ödemiyor.

HER AY 100 TL YIL SONUNDA 600 TL!

TEB Kredi Kartı kullanıcılarına özel başlatılan kampanyaya katılabilmek için yalnızca market, akaryakıt ve e-ticaret sektöründe alışveriş yapmak gerekiyor. Bulunulan ay içerisinde toplam 4000 TL ve üzeri alışverişlerde her ay 100 TL indirim kazanılıyor. Yıl sonunda ise bu tutar 600 TL'yi buluyor.

KAMPANYADAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin CEPTETEB Mobil uygulamasını cep telefonu indirmesi gerekiyor. İstendiğinde CEPTETEB internet şubesi üzerinden de kampanyaya katılım sağlanabilir. Yalnızca kredi kartı başvurusunda bulunanlar bu fırsatı değerlendirebiliyor. Bunun için CEPTETEB Mobil uygulaması içerisinde yer alan kredi kartı başvuru alanı kullanılmalıdır. Daha önceden müşteri hesabı bulunmayanlar online olarak görüntülü görüşme yolu ile müşteri olma adımını kullanabilir.

KAMPANYA NE ZAMANA  KADAR GEÇİRLİDİR?

Bankanın sunduğu kampanya ay sonuna kadar devam ediyor. 1 Temmuz tarihinden itibaren ilk kez banka müşterisi olup kredi kartı başvurusunda bulunanlar kampanyaya katılım sağlayabilecek. 31 Ağustos tarihine kadar banka müşterisi olmak ve kredi kartı başvurusunda bulunmak gerekiyor. Kampanya 30 Eylül tarihine kadar istenen bir zamanda kullanılabiliyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILINIR?

Aylık market alışverişi ve akaryakıt harcamasına 600 TL hediye - Resim : 1

Kampanyaya katılmak isteyenlerin CEPTETEB Mobil uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” butonunu kullanmaları yeterli oluyor. Bunun dışında sms yoluyla da katılım sağlanabilir. Cep telefonunun mesaj kısmına KART yazıp 4616'ya kısa mesaj olarak göndermek yeterlidir.

Kampanyaya sadece bireysel kredi kartı başvuruları kabul ediliyor. Sanal kart, banka kart, ticari kart ya da ek kart ile yapılacak başvurular kabul edilmiyor. Kampanyaya katıldıktan sonra istenen miktarın harcanması yeterli oluyor. Banka personeli kampanyaya katılamıyor. TEB müşterilerine sunmuş olduğu kampanya üzerinde değişiklik yapma, kampanyayı durdurma ya da iptal etme hakkını kendinde saklı tutar.