Aylar önce tacizle suçlanmıştı, o isim kansere yakalandı! Sadece Okan Bayülgen’e anlattı! “MR benim kanser olduğumu söyledi”

Geçtiğimiz aylarda taciz suçlamaları ile karşı karşıya kalan Erkan Özerman, kansere yakalandığını duyurdu. Sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Erkan Özerman, açıklamalarıyla herkesi duygulandırdı.

Aylar önce tacizle suçlanmıştı, o isim kansere yakalandı! Sadece Okan Bayülgen’e anlattı! “MR benim kanser olduğumu söyledi”

Türkiye’nin en prestijli yarışmalarından biri olan ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasını düzenleyen ünlü organizatör Erkan Özerman, geçtiğimiz aylarda yarışmaya katılan erkek adayları ‘masaj yapma karşılığı ödül vaat ettiği’ gerekçesiyle tacizle suçlanmıştı. Hakkındaki suçlamalara kati süratle karşı çıkan Erkan Özerman, böyle bir şey yaşanmadığının altını çizmişti. Erkan Özerman’dan sevenlerine kötü bir haber geldi.

Hakkındaki iddiaları reddetmesinin ardından magazin gündemlerinden uzaklaşan Erkan Özerman, geçtiğimiz günlerde sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklama ile bir kez daha magazin gündeminin odağı haline geldi. Bir rahatsızlığa yakalandığını duyuran Erkan Özerman, hastalığına ilişkin ilk kez konuşurken, söyledikleriyle de herkesi hüzünlendirdi. Öte yandan Erkan Özerman, tedavisine ilişkin de bilgi verdi.

ERKAN ÖZERMAN, KANSERE YAKALANDI

Aylar önce tacizle suçlanmıştı, o isim kansere yakalandı! Sadece Okan Bayülgen’e anlattı! “MR benim kanser olduğumu söyledi” - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte takipçilerine pankreas kanserine yakalandığını duyuran Erkan Özerman, Okan Bayülgen’in sunumu ile TV 100 ekranlarıdnan yayınlanan ‘Uykusuzlar Kulübü’ isimli programa konuk oldu. Kanser olduğunu tesadüfen öğrendiğini açıklayan Erkan Özerman, stüdyodakileri duygulandıran konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Hayatımın sonunu yaşıyorum. Tesadüfen doktorun bir ricasıyla 'MR çekelim' deyince çekelim dedim. MR benim kanser olduğumu söyledi. Kanser metastaz yapmış, karaciğere geçmiş. Yaşımdan ötürü doktorlar ameliyat yapmıyorlar. Çok iyi bir onkolog beni elinden geldiğince götürüyor.”

HAKKINDAKİ TACİZ İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Uzun yıllardır ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasını düzenleyen Erkan Özerman, yarışmada kendisine masaj yapmayı kabul eden erkeklerin dereceye girmesine izin verdiği gibi ilginç ve çirkin taciz iddialarını yalanlamış ve 2. Sayfa isimli magazin programına konuşmuştu. TV8 ekranlarından yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programına bağlanan iddia sahiplerinin sözleri karşısına sinirlenen Erkan Özerman, şu açıklamalarda bulunmuştu:

“Karşıma çıkardıklarınıza bakın. Utanın biraz ya... Gözümün içine baka baka yalan söylüyorsunuz. Lanet olsun ya. Kör değilsiniz, sağır değilsiniz cin gibi de akıllısınız. Yarışmayı kaybedenler olay yaratıyor. Yarışmayı yapmamam için organize oldular. Ne utanmaz insanlarsınız ya.”