Ayırmadan rahat edemeyecekler! Buse Varol'un, Alişan'ın kardeşinin mezarına gidip gitmediği, sosyal medyada gündem oldu! Buse Varol, cevabı yapıştırdı!

Geçtiğimiz sene kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan, kardeşini mezarı başında andı. Bir süre önce boşanacakları söylenen eşi Buse Varol’un anmada olmaması dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcısından gelen eleştirilere daha fazla sessiz kalamayan Buse Varol, vakit kaybetmeden cevap verdi. İşte ayrıntılar…

Ayırmadan rahat edemeyecekler! Buse Varol'un, Alişan'ın kardeşinin mezarına gidip gitmediği, sosyal medyada gündem oldu! Buse Varol, cevabı yapıştırdı!

2020 yılının ocak ayında Çin’in Wuhan kentinde görülen ve kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, henüz aşıların bulunmamış olduğu ve gerekli tedbirlerin sıklaştırılmamış olduğu o dönemlerde dünya genelinde binlerce vatandaşın hayatını kaybetmesine sebep oldu. Şimdilerde aşıların bulunması ve diğer önlemlerin alınması ile birlikte öldürücü etkisini oldukça yitiren koronavirüs salgını, o dönem içerisinde Tektaş ailesinin ocağına da ateş düşürdü.

Geçtiğimiz senenin temmuz ayında tek kardeşi ve aynı zamanda da menajeri Selçuk Tektaş ile aynı dönemde koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı Alişan, hastalığı kolay atlatmış ancak biricik kardeşi Selçuk Tektaş kısa süre içerisinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Yaklaşık 3 hafta boyunca hastane koridorlarında yatan ve Selçuk Tektaş’tan müjdeli haber gelmesini bekleyen Tektaş ailesi, gelen vefat haberinin ardından yıkıldı.

Genç yaşta hayata gözlerini yuman iki çocuk babası Selçuk Tektaş’ın ardından birçok iddia ortaya çıktı. Eşinin kardeşinin cenazesine katılan ve tabut başında gözyaşı döken Buse Varol’un, bir süre sonra merhumun eşi Merve Tektaş ve kayınvalidesi Suzan Yenilmez ile arasının bozulduğu, bu durumun evliliğine de yansıdığı ve Alişan ile boşanacakları iddia edildi. O dönem içerisinde beraber görüntü vermekten çekinen ünlü çift, şimdilerde aralarında ki buzları eritmiş olsa da Buse Varol’un, Alişan’ın ailesi ile problemler yaşadığı her detaydan belli oluyor.

ANMAYA GİTMEDİ!

Geçtiğimiz günlerde kardeşi Selçuk Tektaş’ı birinci ölüm yıldönümünde mezarı başında anan Alişan, anmaya yengesi Merve Tektaş ile katıldı. Anmada Buse Varol’un olmaması, soğukluğun sürdüğünü gösterdi.

TAKİPÇİSİNE YANIT VERDİ!

Ayırmadan rahat edemeyecekler! Buse Varol'un, Alişan'ın kardeşinin mezarına gidip gitmediği, sosyal medyada gündem oldu! Buse Varol, cevabı yapıştırdı! - Resim : 1

Bir sosyal medya kullanıcısının “anmaya neden gitmediniz?” sorusuna cevap veren Buse Varol, Selçuk Tektaş’ın mezarı başından bir fotoğraf paylaşarak “bu da cevabım olsun” dedi.

TEK BAŞINA GİTMİŞ!

Buse Varol’un, Selçuk Tektaş’ın mezarını anma töreninin öncesinde ziyaret ettiği öğrenildi.