Ayçiçek yağında dev kampanya! O marketin ayçiçek yağına %24 indirim yaptı: En ucuz fiyatı duyanlar stok yapmaya koşuyor

sıvıyağlar uzun zamandan beri gündemdeki yerini koruyor. Vatandaş ise marketlerdeki kampanya ve indirimleri takip edip ucuz ayçiçek yağını alma peşinde. O marketten gelen ayçiçek yağı indirimi ise vatandaşı sevindirdi.

Ayçiçek yağında dev kampanya! O marketin ayçiçek yağına %24 indirim yaptı: En ucuz fiyatı duyanlar stok yapmaya koşuyor

Rusya ve Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte bu durumdan oldukça etkilenen mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemesi olan sıvıyağ olmuştu. Vatandaşlar ise ihtiyacı olan sıvıyağı market market gezip en uyguna alma derdinde. Marketlere akın eden vatandaşlar ise sıvı yağ stoklarını eritmişti. Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen sıvı yağlarla ilgili flaş gelişme yaşandı.

AYÇİÇEK YAĞINDA TAM %24 İNDİRİM VAR! DUYANLAR STOK YAPMAYA KOŞUYOR

Ayçiçek yağında dev kampanya! O marketin ayçiçek yağına %24 indirim yaptı: En ucuz fiyatı duyanlar stok yapmaya koşuyor - Resim : 1

 

Ülkemizdeki büyük zincir marketlerden biri olan Migros, Abalı 1 litrelik ayçiçek yağını 45.90 TL yerine 34.90 TL'den satışa çıkardığını duyurdu. Fiyatı duyanlar ise soluğu Migros'ta aldı.