Aybüke Pusat teşkilat dizisine katıldı: Teşkilat'a bomba gibi transfer! Bakın hangi rolü oynayacak..

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat’ta başrol oyuncusu değişikliği yaşandı. Deniz Baysal’ın ayrılmasıyla boşalan koltuğa Aybüke Pusat oturdu. Peki, Pusat’ın canlandıracağı Neslihan karakteri kimdir? İşte detaylar...

Aybüke Pusat teşkilat dizisine katıldı: Teşkilat'a bomba gibi transfer! Bakın hangi rolü oynayacak..

Teşkilat dizisi yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin ilk bölümünden beri izleyicilerin beğenisini kazanan Deniz Baysal, yeni sezonda yer almayacağını duyurmuştu. Baysal’ın yerine ise genç ve güzel oyuncu Aybüke Pusat getirildi. Pusat, dizide Murat Yıldırım ile başrolü paylaşacak.

Aybüke Pusat teşkilat dizisine katıldı: Teşkilat'a bomba gibi transfer! Bakın hangi rolü oynayacak.. - Resim : 1

Peki, Aybüke Pusat’ın canlandıracağı Neslihan karakteri nasıl biridir? Neslihan, Dışişlerinde özel bir birimin yöneticisidir. Babası Çetin eski bir büyükelçidir ve çok iyi eğitim almıştır. Bosna’da Ömer (Murat Yıldırım) sayesinde saldırıdan kurtulan Neslihan, sahada da düşmanla mücadele edebilecek bir ekip kurma görevini üstlenir. Bu ekibin lideri içinse aklında Ömer Atmaca vardır. Bir MİT efsanesi olan Ömer ile yıllar önce kaybettiği annesinin acısını kalbinde taşıyan Neslihan arasında zaman içinde yakınlaşma yaşanacaktır.

Aybüke Pusat teşkilat dizisine katıldı: Teşkilat'a bomba gibi transfer! Bakın hangi rolü oynayacak.. - Resim : 2

NESLİHAN KİMDİR?

Aybüke Pusat, dizide eski bir büyükelçinin kızı olan ve Dışişlerinde özel bir birimde görev yapan Neslihan karakterini canlandıracak. Neslihan, Bosna’da yaşanan bir saldırıda MİT efsanesi Ömer Atmaca (Murat Yıldırım) sayesinde hayatta kalmıştır. Bu olaydan sonra sahada düşmanla savaşabilecek bir ekip kurulmasına karar verilir ve Neslihan bu görevi üstlenir. Neslihan, sahadaki lider olarak Ömer’i seçer. Ömer ile Neslihan arasında ise annesini kaybetmenin verdiği acıyı paylaşan bir yakınlaşma başlar.

Aybüke Pusat teşkilat dizisine katıldı: Teşkilat'a bomba gibi transfer! Bakın hangi rolü oynayacak.. - Resim : 3

TEŞKİLAT DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

TRT’nin pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi, MİT’in gizli operasyonlarını konu alıyor. Dizide, terör örgütü tarafından düzenlenen bir saldırıda hayatını kaybeden MİT mensuplarının aslında yaşadıkları ve yeni bir göreve başladıkları anlatılıyor. Dizinin başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu, Serdar Yeğin, Mesut Akusta, Nihat Altınkaya gibi isimler yer alıyor.