Axess’i olan yaşadı! Uçak bileti alışverişlerini Pegasus’tan Axess ile yapanlara 200 TL indirim müjdesi geldi! Acele edin, 15 Kasım’a kadar sürecek!

Akbank’ın kredi kartı olan Axess, pek çok bankanın da kullandığı kredi kartı olarak günümüzde yaygın olarak kullanılıyor. Bu ay itibariyle Axess ile Pegasus’tan uçak bileti alanlar, 200 TL indirimli uçuyor.

Axess’i olan yaşadı! Uçak bileti alışverişlerini Pegasus’tan Axess ile yapanlara 200 TL indirim müjdesi geldi! Acele edin, 15 Kasım’a kadar sürecek!

Bankacılık sektöründe yaşanan gelişmelerin ardından pek çok banka kendi veri tabanı aracılığıyla kredi kartı oluşturup, piyasaya sürdü. Bazı bankalar kendi kredi kartlarını kullandırtırken; bazı bankalar da halihazırda var olan kredi kartları ile anlaşmaya vardı. Akbank’ın piyasaya sürdüğü kredi kartı olan Axess, birbirinden farklı avantajları ile pek çok banka tarafından kullanılmaya başlandı. Axess’in var olan avantajlarına bir yenisi ise, kasım ayı itibariyle eklendi.

Her ay birbirinden avantajlı kampanyaları ile kredi kartı kullanıcılarına alışverişlerinde kazandırmasıyla dikkat çeken Axess, bu kez Pegasus ile anlaşmaya vardı. Pegasus isimli havayolu taşımacılığı şirketinin duyurduğu yeni kampanya kapsamında Axess ile satın alınacak olan uçak biletlerinin 200 TL daha indirimli bir şekilde satın alınabileceği öğrenildi. Axess ile gerçekleştirdiği iş birliği kampanyasının detaylarını da açıklayan Pegasus, kampanyadan yararlanma şartlarını da kamuoyu ile paylaştı.

AXESS İLE PEGASUS YENİ KAMPANYAYA İMZA ATTI

Axess’i olan yaşadı! Uçak bileti alışverişlerini Pegasus’tan Axess ile yapanlara 200 TL indirim müjdesi geldi! Acele edin, 15 Kasım’a kadar sürecek! - Resim : 1

Yeni bir kampanya ile havayolu taşımacılığı kullanan vatandaşların karşısına çıkan Axess ile Pegasus, Pegasus mobil uygulaması ya da Pegasus internet sitesi üzerinden tek seferde ilk 2 bin TL ve üzeri harcamaya ekstrede geçerli olmak kaydıyla 200 TL indirim uygulayacağını duyurdu. Kampanyaya ilişkin detaylı bir duyuru yayınlayan Pegasus, kampanyanın Türkiye yerel saatine göre 1 Kasım 2022 saat 00.01’den itibaren 15 Kasım 2022 saat 23:59’a kadar satışın ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerli olacağını bildirdi.

Kampanya kapsamında sağladığı indirimin alışverişin 15 Kasım 2022 saat 23.59’a kadar yapılması halinde sunan Pegasus, seyahat tarihinin ise 1 Kasım 2022 tarihi ile 28 Ekim 2023 tarihi arasında olabileceğini belirtti. Kampanya kapsamında katılım şart koşan Pegasus ve Axess, kampanyaya Juzdan uygulaması üzerinden katılım sağlanabileceğini vurguladı.

PEGASUS KAMPANYASINDAN SMS İLE DE YARARLANILABİLİYOR

Axess’e ait olan Juzdan uygulaması içerisinden katılım sağlanabilecek olan kampanyaya SMS yoluyla da katılım sağlanabileceğini belirten Pegasus, Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından ‘flypgs’ yazıp 4566’ya SMS gönderen kişilerin indirimlerden yararlanabileceğini bildirdi. Kampanya acentelerden satın alınacak biletlerin kampanyaya dahil olmadığını vurgulayan Pegasus, biletlerin mobil uygulama ve internet sitelerinden satın alınmasının şart olduğunu belirtti.

Kampanyaya Axess, Free, Wings bireysel ve ticari kartları ile bu kartların ek kartları ve sanal kartları dahil olmak üzere Akbanklı olan banka müşterilerinin katılım sağlayabileceğini duyuran Pegasus, Akbank kart ve Bank’O Card Axess kartları ile indirim kampanyasından yararlanılamayacağını bildirdi. Öte yandan Pegasus, tüm yurt içi, yurt dışı direkt ve bağlantılı uçak bileti ve ek hizmet (koltuk, yemek, bagaj vb.) harcamaları kampanyanın kapsadığının altını çizdi.

Etiketler: axess, pegasus, kampanya