Avantajlar arttı! Yapı ve Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası ile resmen şov yaptı! Faizler yüzde 2,84’e kadar düştü

Şimdilerde tüm ihtiyaçlar için kullanılması ile dikkat çeken ihtiyaç kredisi kampanyaları yakından takip edilmeye başlandı. Yapı ve Kredi Bankası’ndan da oldukça avantajlı bir ihtiyaç kredisi kampanyası geldi.

Avantajlar arttı! Yapı ve Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası ile resmen şov yaptı! Faizler yüzde 2,84’e kadar düştü

Acil olarak ortaya çıkan sağlık ve eğitim gibi alanlarda yapılan harcamalardan; bireysel borçları kapatmak için çekilecek olan nakde kadar pek alanda kullanılan kredileri ifade eden ihtiyaç kredileri, şimdilerde vatandaşların artan yaşam pahalılığına karşı ilk çaresi haline geldi. Bu nedenle bilhassa ihtiyaç kredisi paketlerini öne çıkarmak isteyen bankalar, çeşitli avantajlar sunan paketler hazırlamaya başladı.

Kredi kartı kullanan müşterilerine avantajlı kampanyalar oluşturmasıyla öne çıkan bankalardan biri olan Yapı ve Kredi Bankası, şimdi de gündemine ihtiyaç kredisi paketini aldı. Her türlü bireysel ihtiyaç için kredi desteği sağlayan Yapı ve Kredi Bankası, ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını düşürdüğü gibi aynı zamanda pek çok avantaj ile de müşterilerine hizmet vermeye başladı.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİLERİNİN AVANTAJLARI ARTTI

Avantajlar arttı! Yapı ve Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası ile resmen şov yaptı! Faizler yüzde 2,84’e kadar düştü - Resim : 1

Şimdilerde daha avantajlı bir ihtiyaç kredisi paketi oluşturmuş olan Yapı ve Kredi Bankası, vade sürelerini kredi miktarına göre değişmekle birlikte 36 aya kadar yükseltti. Mevzuat gereği 50 bin TL’ye kadar olan tüm krediler için 36 ay vade sunan Yapı ve Kredi Bankası, 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arasındaki krediler için 24 ay; 100 bin 1 TL ve üzerindeki krediler için ise 12 ay vadelendirme yapabileceğini bildirdi.

Vade seçeneğini genişlettiği gibi geri ödemelerde çeşitli avantajlar sunmasıyla da dikkat çeken Yapı ve Kredi Bankası, ilk taksit ödemesi için 3 aya varan taksit erteleme fırsatı sağlamaya başladı. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, kişiye özel ödeme planları oluşturmasıyla da ihtiyaç kredisi avantajlarını artırdı.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI AŞAĞIYA ÇEKİLDİ

Müşterisinin gelir durumuna göre ön onaylı limit seçeneği sunan Yapı ve Kredi Bankası, hazır kredi paketleri ile başvuru sürecini daha da hızlandırdı. Şubeye gitmeden hızlı ve sorunsuz kredi başvurusu sağlayan Yapı ve Kredi Bankası, aynı zamanda bankasında açık olan kredileri tek kredide birleştirme seçeneğiyle de borç yapılanmalarını mümkün hale getirdi.

Tüm avantajlarının yanı sıra kredi kullanımında kredi notu nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşlara yönelik ipotekli ve diğer teminatlı ihtiyaç kredisi de sağlayan Yapı ve Kredi Bankası, kredi faiz oranlarını da aşağıya çekti. Kasım ayı itibariyle Yapı ve Kredi Bankası’nda ihtiyaç kredisi başlangıç faizi yüzde 2,84’e düştü.