Avansas indirim füzesini fırlattı! Her şey 1 TL'ye düştü! İnanması güç ama gerçek!

Birçok farklı kategorinin altında uygun fiyatlı ürün satışı yapan Avansas, online harcamalara özel yeni kampanyalar geliştirdiğini duyurdu. İşte Avansas’ın muhteşem kampanyaları…

Avansas indirim füzesini fırlattı! Her şey 1 TL'ye düştü! İnanması güç ama gerçek!

Bir süredir ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz değişkenler, gündelik hayatın her alanına yüksek oranlı zamlar aracılığı ile yansıdı. Bu durum her kesimden vatandaşın bütçesini zora sokarken işverenlerin ve toplu alışveriş yapmak durumunda olan diğer kişilerin bütçelerini sıfırlama noktasına getirdi.

Hizmet ürünlerine hem ekonomi piyasalarının yükselen grafiklerinden hem akaryakıt zamlarından hem de üretim ve teslimat süreçlerini direkt olarak etkileyen faktörlerden ötürü yansıyan yüksek oranlı zamlar, satıcı firmaları harekete geçirdi. Müşteri potansiyellerini kaybetmek istemeyen ve mevcut müşterilerini de sadık müşteri statüsüne getirmek isteyen firmalar, çeşitli kampanyalar düzenleyerek vatandaşların dikkatlerini çekmeyi amaçladı. Bu hedef doğrultusunda geliştirilmiş olan son kampanya haberi ise Avansas’tan geldi.

Ofis malzemeleri başta olmak üzere birçok farklı kategori altında ürün satışı yapan Avansas, online harcamalara özel bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. 4 farklı kategori altında sıralanan ürünler için duyurulmuş olan avantajlı kampanyaların ayrıntıları, tüketiciler ile paylaşıldı.

AVANSAS’TAN 1 TL’LİK ÜRÜN KAMPANYASI!

Avansas indirim füzesini fırlattı! Her şey 1 TL'ye düştü! İnanması güç ama gerçek! - Resim : 1

Özellikle işverenler ve diğer ofis sahipleri tarafından sıklık ile tercih edilen firmaların başında gelen Avansas, kişisel ihtiyaçlarını uygun fiyatlara karşılamak isteyen bireysel tüketiciler tarafından da yakından takip edilmeye başlandı. Müşteri potansiyelini arttırmak isteyen firma, yeni kampanyalarını duyurarak sektörde büyük yankı uyandırdı.

Online alışverişlere özel geliştirilmiş olan yeni kampanyaları kapsamında bazı ürünlerin 1 TL’den satışa sunulacağını belirten Avansas, ilgili ürünleri şu şekilde sıraladı:

  • Avansas soft kağıt havlu 8’li

  • Avansas 1123 metal delikli çöp kovası siyah 1 L

  • Avansas eco plastik klasör geniş A4 mavi

  • Kartvizit

AVANSAS 1 TL KAMPANYASININ AYRINTILARI

4 farklı ürünün fiyatını kampanya kapsamında 1 TL’ye kadar düşüren Avansas, ilgili kampanyasından yararlanmak isteyen tüketicilerin platforma üye olması gerektiğini belirtti. Sepet tutarının 250 TL ve üzeri tutarlarda olması durumunda 1 TL kampanyasından yararlanılabileceğini belirten firma, satın alınmak istenen ürün için bir kod girilmesi gerektiğini belirtti. İlgili ürün gruplarına göre belirlenmiş olan kodlar, şu şekilde sıralandı:

  • Avansas soft kağıt havlu 8’li: 1TLKAGITHAVLU9

  • Avansas 1123 metal delikli çöp kovası siyah 1 L: AVSCOPKOVASI1LT

  • Avansas eco plastik klasör geniş A4 mavi: 1TLKLASORMAVI

  • Kartvizit: 1TLKARTVIZIT09

Etiketler: avansas, kampanya