ATV'nin sevilen dizisi Yalnız Kurt, reyting kurbanı mı oldu? Yalnız Kurt'un ikinci sezonu çekilecek mi?

Eylül sezonuna yetişemeyen ve sezona ocak ayından itibaren dahil olan Yalnız Kurt, birçok izleyici tarafından sevilerek takip edildi. Haziran ayının ikinci haftasında sezon finali yapan dizinin, ikinci sezonunun çekilmeyeceği iddia edildi. Ortaya atılan iddialara dizinin hayranlarını üzerken, beklenen açıklama dizinin tasarımcısı Osman Sınav’dan geldi. İşte Yalnız Kurt’un yeni sezonuna ilişkin ayrıntılar…

ATV'nin sevilen dizisi Yalnız Kurt, reyting kurbanı mı oldu? Yalnız Kurt'un ikinci sezonu çekilecek mi?

Ana akım medyada “ana sezon” olarak tanımlanan dönem, eylül ayında başlamakta ve haziran ayında sonlanmaktadır. Diziler, sıklık ile haziran ayında yayınlanan sezon finali ya da final bölümleri ile sezonu kapatmakta ve bir sonraki sezona kadar izleyicilerini kendilerine hasret bırakmaktalardır.

Yalnız Kurt isimli ATV dizisi, ana sezonun başlangıcında sezona yetişemeyen ve hummalı bir çalışma sonrasında ocak ayında yayınlanan ilk bölümü ile birlikte reyting rekabetine dahil olan dizilerden birisi oldu. Proje tasarımcılığını Osman Sınav’ın üstlendiği dizi, kısa süre içerisinde oldukça popüler olmayı başardı. Genç oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizi, bir ara reyting kurbanı olacak gibi görülürken, başarısını sürdürmeye devam etti ve haziran ayında yayınlanan muhteşem bölümü ile sezonu tamamladı.

10 Haziran tarihinde yayınlanan sezon finali bölümü ile izleyicisinin merak içerisinde bırakan Yalnız Kurt dizisi, son günlerde “final” iddiaları ile gündeme gelmeye başladı. Ortaya atılan iddialara göre Yalnız Kurt dizisinin sezonu düşük bir reyting ile tamamladığı ve bu neden ile de yeni sezona hiç başlamayacağı bildirildi. İddialara, konunun asıl muhatabı Osman Sınav’dan yanıt gecikmedi.

ERKEN FİNAL İDDİASI ŞAŞKINLIK YARATTI!

Yayınlanan 20 bölümü ile izleyici tarafından takip edilmeyi başaran Yalnız Kurt dizisi, erken final iddiaları ile gündeme geldi. Dizi ile ilgili ortaya atılan bu iddia, sosyal medya kullanıcılarının tepki vermelerine sebep oldu.

OSMAN SINAV’DAN AÇIKLAMA GELDİ!

ATV'nin sevilen dizisi Yalnız Kurt, reyting kurbanı mı oldu? Yalnız Kurt'un ikinci sezonu çekilecek mi? - Resim : 1

Projenin tasarımcısı Osman Sınav, çıkan erken final iddialarına yanıt verdi. İddiaları kesin bir dil ile yalanlayan Sınav, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını ifade etti.

ÇEKİMLER BAŞLIYOR!

Osman Sınav, dizinin ikinci sezona bomba gibi bir giriş yapacağını ve yeni sezon çekimlerinin 30 Temmuz tarihinde başlayacağını duyurdu.