ATV'de Safir Dizisini Canlı İzle ve Son Bölümü Tek Parça Full İzle! Youtube'den Safir dizisi 3. bölümü izle! ATV’nin yeni dizisi Safir son bölümü FULL İZLE

Heyecanla beklenen ATV'nin yeni dizisi Safir, bu akşam 3. bölümüyle ekrana geliyor. Safir'in yeni bölümünde sizi nelerin beklediğini öğrenmek için sabırsızlanıyor musunuz? Dizi severler için Safir 3. Bölümün tamamını tek parça ve full olarak izlemek artık mümkün. İşte Safir 3. Bölüm TEK PARÇA FULL İZLE linki, kaçırmamanız gereken bir başlangıç

Sitene Ekle

atv’nin yeni dizisi Safir, ikinci bölümüyle dün akşam izleyicileri ekran başına kilitledi. Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül’ün başrollerini paylaştığı dizide, saklı kalan bir aşk hikayesi anlatılıyor. Safir dizisi 3.son bölümü, ATV’nin resmi internet sitesinde ve YouTube kanalında ücretsiz olarak izlenebilir. Ayrıca Safir dizisi 3. bölümü, ATV’nin mobil uygulamasında ve dijital platformu BluTV’de de yer alıyor. Safir izleme linkleri haberimizde.

Dizinin 3.Bölümünde Neler Oldu?

Dizinin üçüncü bölümünde, Ateş'le Feraye'nin evleneceğini düşünen Yaman her şeyi yakıp yıkmaya hazırdır. Bu arada Feraye ise Kapadokya'dan kaçmak için başka çıkış yolları ararken Cemile kendi menfaati için ona yardımcı olur. Muhsin'in onayı alınır, Feraye İstanbul'a gidecektir. Ama hiçbir şey planlanan gibi gitmez. Gülfem ise Aleyna'yı kendi tarafına çekmek, Cemile'yi kendi silahıyla vurmak için kolları sıvar. Yaman'a bir türlü yaklaşamayan Aleyna ise ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Vural'ın ise oğlu Bora'nın intikamını almak için kollarını sıvadığında ortaya çıkan şok gelişme herkes için beklenmedik bir duruma yol açacaktır. 

SAFİR DİZİSİNİ İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANLATILARI KULLANABİLİRSİNİZ!

Safir dizisini ATV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Safir dizisini YOUTUBE'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Safir dizisini BLU TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Safir dizisini CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dizinin Konusu Nedir?

Safir, Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar’ın büyük oğlu Ateş’in (İlhan Şen) Amerika’dan dönüşüyle başlayan olayları konu alıyor. Ateş, dedesi Ömer’in (Müfit Kayacan) ezici otoritesine karşı gelerek evden ayrılmış, uzun yıllar sonra annesi Gülfem’in (İpek Tuzcuoğlu) isteği üzerine erkek kardeşleri Yaman (Can Bartu Arslan) ve Okan (Efe Taşdelen) ile beraber dedesinden aile şirketlerini devralıp büyütmek üzere evine geri dönmüştür.

Ateş’in dönüşüyle birlikte hayatları değişen bir diğer kişi ise Feraye’dir (Özge Yağız). Feraye, Yaman’ın çocukluk aşkıdır ve onunla evlenmeye hazırlanmaktadır. Ancak o gece küçük kardeşi Okan’la başlarına gelen felaket tüm dengeleri değiştirecek, herkesin hayatını alt üst edecektir.

Haber için sorular ve cevaplar:

Safir dizisi . bölümü nerede izlenir?

Safir dizisi 3. bölümü, ATV’nin resmi internet sitesinde, YouTube kanalında, mobil uygulamasında ve BluTV’de izlenebilir.

 

Safir dizisi başrol oyuncuları kimlerdir?

Safir dizisi oyuncuları İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık ve Efe Taşdelen’dir.