ATV Ekranlarına Destan'dan Sonra Bir Yeni Dizi Daha Geliyor! Ateş Kuşları İçin Çekimler Başlıyor!

Son zamanlarda hazırladığı dönem dizileri ile dikkat çeken Bozdağ Film, ülke sınırlarını aşan başarısını yeni projeler ile taçlandırmaya devam ediyor. Yapımcı firmadan gelen bir son dakika bilgisine göre firmanın ATV için yeni bir dizi hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. İşte Bozdağ Film’in yeni projeleri…

ATV Ekranlarına Destan'dan Sonra Bir Yeni Dizi Daha Geliyor! Ateş Kuşları İçin Çekimler Başlıyor!

Dizi sektöründe alışılmış hikayeler görmekten sıkılan izleyiciler, son zamanlarda yayınlanan dönem dizilerinin reyting oranlarını arttırmaya başladılar. Bunu fark eden yapımcı firmalar, rotalarını klasik aşk hikayelerinden uzaklaştırarak dönem projelerine çevirdiler. Bu kapsamda dönem dizileri konusunda ki başarıları ile adını yurt dışı ülkelerine dahi duyurmayı başaran Bozdağ Film, sektörün en önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor.

TRT ekranları için hazırlamış olduğu Kuruluş Osman isimli proje ile dikkat çeken ve 3 sezondur büyük başarılara imza atan Bozdağ Film, ATV ekranlarında yayınlanan Destan isimli projesi ile de kendinden söz ettiriyor. Her iki dizinin de yayınlandıkları günlerde diğer yapımları arkalarında bırakması, yapımcı firmanın başarısını gözler önüne seriyor.

Yeni sezon için de farklı projelere imza atmaya hazırlanan Bozdağ Film, yine ATV ekranları aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkacak. Yeni projenin, firmanın diğer projeleri kadar başarılı olup olamayacağı merak edilirken, başarılı olması durumunda kardeş projeleri ezip ezmeyeceği de bir başka merak edilen konu olarak karşımıza çıkıyor.

Bozdağ Film’den Yeni Proje!

Özbekistan ve Azerbaycan’da da birçok projeye imza atan Bozdağ Film, ülke sınırlarını aşan başarısı ile izleyicilerin dikkatlerini çekmeye ve sektör içerisinde kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Şimdiye kadar özellikle Destan ve Kuruluş Osman projeleri ile öne çıkmayı başarmış olan firma, bir yeni yapımı daha izleyicinin karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

Şimdiye kadar gelen bilgilere göre yine bir dönem dizisi hazırlığında olan Bozdağ Film’in, yeni projesine “Ateş Kuşları” ismini vereceği öğrenildi.

Başarılı Senarist ile Çalışacak!

ATV Ekranlarına Destan'dan Sonra Bir Yeni Dizi Daha Geliyor! Ateş Kuşları İçin Çekimler Başlıyor! - Resim : 1

Ateş Kuşları isimli dizinin konusuna ve kadrosuna ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak gelen bilgiler arasında dizinin senaristliğini Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı gibi başarılı projelerde parmakları bulunan Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz’ın üstleneceği öğrenildi.

Dijitale De İş Yapacak!

Şu ana kadar kesinleşen bilgilere Bozdağ Film’in TRT’nin dijital platformu için İbn-i Sina’nın hikayesini anlatacak olan yeni bir proje için daha kolları sıvadığı öğrenildi.

Etiketler: Destan, atv