Atilla Taş, Yılmaz Erdoğan’ı eleştirdi diye eleştirildi! Cumhurbaşkanlığı ödülleri sosyal medyayı ikiye böldü!

Geçtiğimiz gün sahiplerini bulan Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri ünlüler dünyasını ikiye böldü. Bunun ardından ise sosyal medya kullanıcıları arasında da ödül tartışması başladı.

Atilla Taş, Yılmaz Erdoğan’ı eleştirdi diye eleştirildi! Cumhurbaşkanlığı ödülleri sosyal medyayı ikiye böldü!

Türkiye’nin her yıl dağıtılan Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri, 2022 yılında da sahiplerini buldu. Geçtiğimiz gün Beştepe’deki kongre merkezinde yapılan ödül töreni gecesi ile sahiplerini bulan Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nden ödül ile ayrılan bir isim de Yılmaz Erdoğan oldu. Yılmaz Erdoğan tavrı ile ödülü alması arasındaki farkı eleştiren şarkıcı Atilla Taş ise, sert çıktı.

Çıkardığı ‘Ham Çökelek’ isimli şarkı ile hafızalara kazınan ve bir döneme damga vurmuş isimlerden biri olan Atilla Taş, şimdilerde müzik dünyasından elini ayağını çekti. Özellikle son zamanlarda siyaset ile ilgilenen Atilla Taş, muhalif tavırları ile dikkat çeken isimlerden biri oldu. Sık sık olay yaratan tweetler atan Atilla Taş’ın hedefinde bu kez Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nden ödül ile ayrılan ve ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Yılmaz Erdoğan vardı.

YILMAZ ERDOĞAN’I ELEŞTİRDİ DİYE ELEŞTİRİLDİ

Atilla Taş, Yılmaz Erdoğan’ı eleştirdi diye eleştirildi! Cumhurbaşkanlığı ödülleri sosyal medyayı ikiye böldü! - Resim : 1

Muhalif olduğunu her fırsatta dile getiren ve bu konuda çok sayıda paylaşım yapan eski şarkıcı Atilla Taş, Twitter hesabı üzerinden bu kez Yılmaz Erdoğan’ı eleştirdi. Yılmaz Erdoğan’ın Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nde ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden almasını eleştiren Atilla Taş, konuya ilişkin tweetinde; “Yılmaz Erdoğan yağlıya tuzluya karışmazdın bilirim. Hep soldan, insandan, haklardan dem vursan da, aslında düzenin adamı olduğunu da bilirdim hep. Bu fotoğrafla anılacaksın bundan sonra. Otlu peynir kokulu abimiz” ifadelerini kullandı.

Atilla Taş’ın ‘otlu peynir kokusu’ ifadesi sosyal medya kullanıcılarının hoşuna gitmedi. Bunun üzerine Atilla Taş’ı eleştiren sosyal medya kullanıcıları; “Seni çağırsalar çökelerek giderdin”, “Konuşmuş yine çökelek kafalı…”, “Hayat boyu ham çökelek olarak kalacaksın ne eksik ne fazla, “Otlu peynir>Ham çökelek”, “Maden suyu iç”, “Hazımsızlığa iyi gelir” gibi ifadeler kullandı.

ELEŞTİRİLERE SESSİZ KALMAK İSTEMEDİ

Kendisine yöneltilen eleştiriler sonrası kabuğuna çekilmeyen Atilla Taş, gerçekleştirdiği olaylı sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Kendisine gelen yorumları değerlendirdiği bir tweet daha atan Atilla Taş, tweetinde ağır konuştuğu için bir kez daha eleştiri oklarını üzerine çekti. Öte yandan Atilla Taş’ın kendisini eleştirenlere cevap niteliğinde attığı tweette şu ifadeler yer aldı:

“Bazı kuş beyinliler tweetin altına, yok abartma, yok Cumhurbaşkanı, yok ödül falan diye savunmuş Yılmaz efendiyi. Bak kardeşim bir ülkede yüzbinlerce insan mağdursa ve bir aydın gidip halâ ödül alıyorsa, yapılan her şeyi onaylıyor demektir. Defol şimdi!”