Astroloji yalan burçlar: En çok yalan söyleyen 3 burç kimler? Bu burçlara güvenmek hiç kolay değil!

Astroloji, insanların hayatlarını etkileyen bir bilim dalı olarak ilgi çekiyor. Ancak astrolojiye göre bazı burçlar, diğerlerine göre daha çok yalan söylemeye meyillidir. Peki, hangi burçlar yalan söylemeye daha yatkındır? Ünlü astrolog Reda Wigle, bu sorunun cevabını verdi ve en çok yalan söyleyen 3 burcu açıkladı. İşte detaylar…

Astroloji yalan burçlar: En çok yalan söyleyen 3 burç kimler? Bu burçlara güvenmek hiç kolay değil!

Astroloji, insanların karakterleri, kişilikleri, ilişkileri ve hayatları hakkında ipuçları veren bir bilim dalıdır. Ancak astrolojiye göre bazı burçlar, diğerlerine nazaran daha çok yalan söylemeye meyillidir. Peki, hangi burçlar yalan söylemeye daha yatkındır? Ünlü astrolog Reda Wigle, bu sorunun cevabını verdi.

İkizler burcu: Yalan söylemek onlar için bir oyun

Reda Wigle, İkizler burcunun yalana eğilimini şu sözlerle açıklıyor:

İkizler yalan söyler çünkü onlar için gerçek, değişen, tartışılabilir, belirsiz bir olasılıklar küresidir. Gerçekleri ve olayları hatırlamaları; eşit parça, gerçek olay ve mutlak halüsinasyondur.
İkizler burcu, sözcüklerle arası çok iyi olan ve hayatındaki gerçeklikleri saklayan bir burçtur. Yalan söylemeyi bir oyun gibi gören İkizler, tatlı diliyle ve hoş sohbetiyle tüm yalanlarının üzerini örter. Donald Trump, Kanye West ve Hubert-Joseph Henry, hepsi İkizler burcudur.

Astroloji yalan burçlar: En çok yalan söyleyen 3 burç kimler? Bu burçlara güvenmek hiç kolay değil! - Resim : 1

Akrep burcu: Yalan söylemek onlar için bir silah

Reda Wigle, Akrep burcunun yalana yaklaşımını şöyle anlatıyor:

İhmal etme sanatında usta olan Akrepler, başkalarının yalanlarından yararlanır ve kendi yalanlarını çok sevilen bir silah gibi kullanır.
Akrep burcu, astrolojide en gizemli burç olarak bilinir. Her şeyi gizlice yapan Akrep burçları, yalan söylemek konusunda da kendini geliştirmiştir. Yalan söylediklerinde kurgu mu gerçek mi ayırt etmeniz uzun bir sürenizi alır. Akrep burçları, çok fazla yalan söylemeyi sevmez. Ancak hayatıyla ilgili bir bilgi saklamak istiyorsa ve bunu kimsenin bilmesini istemiyorsa yalan söyler. Akrep yalancılarının kayda değer bir listesi yoktur çünkü oyunun ustaları olarak nadiren başarısız olurlar veya ortaya çıkarlar.

Oğlak burcu: Yalan söylemek onlar için bir iş


Reda Wigle, Oğlak burcunun yalana motivasyonunu şu cümlelerle ifade ediyor:

Oğlaklar zevk için yalan söylemez, hepsi iş içindir. Sırf ilerlemek, oyun oynamak ve para kazanmak için yalan söylerler.
Oğlak burcu, astrolojide en hırslı ve çalışkan burçlardan biridir. Ancak bu hırs, onları yalan söylemeye itebilir. Oğlaklar, başarıya ulaşmak için her yolu mübah görür. Richard Nixon, Robert Ripley, Benedict Arnold, Anna Anderson gibi ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, tarihin en ünlü Oğlak burçlarının aldatmacalarında görüyoruz.

Etiketler: burçlar