Aslı Enver'in Yeni Partneri Belli Oldu! "Arayış"ta Mehmet Günsür ile Başrolü Paylaşacak!

İstanbullu Gelin dizisi ile gönüllere taht kuran Aslı Enver dijital bir platformda oynamak için gün sayıyor. 14 Haziran tarihinde Türkiye'de yayına giren Disney Plus'ta yer alacak oyuncunun yeni partneri de belli oldu.

Aslı Enver'in Yeni Partneri Belli Oldu!

Aslı Enver son olarak televizyon kanallarında Babil ile performansını seyircilere sunmuştu. Yıllar önce gençlik dizisi olarak başlayan Kavak Yellerinde ilk defa ismi duyulan Enver, Suskunlar dizisi ile çok konuşulan bir karakteri canlandırmıştı. Şimdilerde tatilin keyfini çıkaran Enver yakın zamanda Disney Plus'ta yeni bir proje ile sevenleri ile buluşacak.

Rol Arkadaşı Belli Oldu!

Aslı Enver uzun süredir TV yapımlarını ara vermişti. Televizyon dizisi dışında farklı filmlerde ve dijital platformlarda oyunculuğuna devam ediyor. Bir süre önce alınan habere göre Disney Plus'ta Arayış isimli bir dizide başrol oynayacağı duyuruldu. Enver'in başrol oyuncusu olduğu dizide ona eşlik edecek partneri ise Mehmet Günsür oldu.

Aslı Enver Kimi Canlandıracak?

Aslı Enver'in Yeni Partneri Belli Oldu! "Arayış"ta Mehmet Günsür ile Başrolü Paylaşacak! - Resim : 1

Disney Plus'da yayınlanacak olan Arayış dizisini Nükhet Bıçakçı kaleme aldı. Dizide Aslı Enver bir tarikatın eline düşen arkadaşını kurtarmak için yaşam mücadelesi veren kadını canlandıracak. Dizide ona eşlik edecek olan isim ise Mehmet Günsür oldu. Arayış dizisinin yönetmeninin ise Emin Alper olduğu duyuruldu. Disney Plus'ta Ay yapım tarafından çıkarılacak Arayış dizisinde rol alacak Mehmet Günsür'un aynı anda Netflix yapımı Kül dizisi çekimlerinde de rol alacağı duyuldu. Her ikisinde kariyer yaşantısı ile göz dolduruyor.

Aşk Hayatı Fırtınalı!

Aslı Enver oyunculuğu kadar aşk hayatı ile de gündeme gelen isimler arasında. Bir dönem şarkıcı Murat Boz ile çalkantılı bir ilişkisi olmuş uzun süren ilişki evlilikle sonuçlanması beklenmişti. Ancak aralarındaki anlaşmazlığı halledemeyen çift ayrılma kararı aldı. Aslı Enver 2012 ve 2015 yıllarında Birkan Sokullu ile evlenmiş fakat anlaşamayarak ayrılmıştı. Anıl ve Akın adı verilen iki kardeşi bulunuyor. 38 yaşındaki sanatçı kısa bir süre önce yeni bir ilişkiye başlamıştı.

"Zaman Ayıramadık!"

İş insanı Önder Öztarhan ile bir anda başlayan ilişkileri çift tarafından ilan edilmişti. Yalnız Enver'in bu ilişkisi de kısa sürdü. Ayrılık ardından açıklama yine kendisinden geldi. "Birbirimize zaman ayıramadık ve bu yüzden ayrıldık" açıklamasında bulundu.