Aşkları yılan hikayesine dönmüştü! Nihayet mutlu sona ulaştılar! Şeyma Subaşı ile Meedo çifti düğün tarihini çoktan aldı!

Magazin dünyasının yakından takip ettiği çiftlerden biri olan Şeyma Subaşı ile Meedo’nun evleneceği öğrenilmişti. Şeyma Subaşı ile Meedo çiftinden düğün tarihine ilişkin ilk açıklama geldi.

Aşkları yılan hikayesine dönmüştü! Nihayet mutlu sona ulaştılar! Şeyma Subaşı ile Meedo çifti düğün tarihini çoktan aldı!

Acun Ilıcalı ile yaptığı kısa süreli evlilik sonrası gündemlerden düşmeyen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıllarda Mısırlı iş insanı olan Meedo lakaplı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bir küs bir barışık ilişkilerinde 1,5 yılın sonunda kesin ayrılık kararı alan Şeyma Subaşı ile Meedo çifti, geçtiğimiz aylarda yeniden bir araya geldiklerini duyurmuş ve ikinci kez evlilik kararı aldıklarını açıklamıştı. Şeyma Subaşı ile Meedo çiftinin merak ile beklenilen düğününe ilişkin sıcak gelişmeler yaşandı.

Şeyma Subaşı’nın gerçekleştirdiği; “Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık” ifadeleri sonrası ünlü çiftin ayrıldığı öğrenilmişti. Ancak hasrete çok da dayanamayan Şeyma Subaşı ile Meedo çifti, yeniden bir araya geldi ve evlenme kararı aldı.

ŞEYMA SUBAŞI İLE MEEDO, MAYIS AYINDA EVLENİYOR

Aşkları yılan hikayesine dönmüştü! Nihayet mutlu sona ulaştılar! Şeyma Subaşı ile Meedo çifti düğün tarihini çoktan aldı! - Resim : 1

Ayrılmadan hemen önce evlenme kararı alan Şeyma Subaşı ile Meedo çifti, barıştıktan sonra evliliğe ilişkin soruları yanıtsız bırakmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeniden evlenmeye karar verdiklerini duyuran Şeyma Subaşı ile Meedo çifti, sosyal medya paylaşımlarının ardından düğüne ilişkin detayları merak ettirdi. Acun Ilıcalı’dan olan kızı Melisa ile Akmerkez’de objektiflere takılan Şeyma Subaşı, yakın zamanda gerçekleşmesi beklenen Meedo ile düğününe ilişkin şu bilgileri verdi:

“Mayıs ayında evleneceğiz. Düğün yerini söylemeyeyim şimdi, ama Türkiye’de olmayacak. Düğünüm güzel bir yerde olacak.”

ÜNLÜ ÇİFT DAHA ÖNCE EVLİLİĞİN UCUNDAN DÖNMÜŞTÜ

Öte yandan ayrılmadan önce aldıkları evlilik kararı esnasında kendi YouTube kanalından düğünlerine ilişkin çok açıklama yapan Şeyma Subaşı, “İsteme oldu aslında. Meedo beni ailemden istedi” diyerek, düğün öncesi kısımların atlandığını belirtmişti. Daha önceki düğünlerini Ibiza’da yapacaklarını açıklayan Şeyma Subaşı ile Meedo çifti, bu kez düğün yeriyle ilgili konuşmadı.

Evlilik sorularına aynı kanal üzerinden; “Herkes evlilik ne zaman diye soruyor. Evlilik kadar kafanıza taş düşsün. Belki de evlendik. Nereden biliyorsunuz?” yanıt veren Şeyma Subaşı, sosyal medya takipçilerini hayrete düşürmeyi de başarmıştı.