Aşka Düşman 3. Bölüm konusu ne? Aşka Düşman oyuncu kadrosunda kimler var?

Aşka Düşman 3. Bölüm 19 Ocak Cuma günü TV8'de ekrana geliyor. Aşka Düşman 3. Bölüm konusu ne? Aşka Düşman oyuncu kadrosu kimler?

Aşka Düşman 3. Bölüm konusu ne? Aşka Düşman oyuncu kadrosunda kimler var?

Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un kaleme aldığı Aşka Düşman dizisi 3. bölüm 19 Ocak Cuma akşamı TV8’de izleyicisiyle buluşuyor. Peki, Aşka Düşman konusu ne? işte Aşka Düşmen oyuncu kadrosu...

Aşka Düşman oyuncu kadrosu

Başrollerini Nazan Kesal, Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Merve Nur Bengi, Esra Ruşan, Ebru Aykaç, Bedia Ener, Barış Aytaç, Bihter Dinçel, Lavinya Ünlüer, Beste Kanar, Pelin Bahsi, Mehmet Çepiç, Jale Yücel, İbrahim Şahin, Mustafa Arhan, Berkan Bulut ve Sermet Yeşil gibi isimler rol alıyor.

Aşka Düşman oyuncu kadrosu kimler

Aşka düşman bir anne tarafından yetiştirilen İnci’nin Uygar ile aşkının hikayesinin anlatıldığı “Aşka Düşman”da İnci ve Uygar, Bahriye ve Mahur’a rağmen aşklarını yaşayabilecekler midir? Yoksa bu bir imkansız aşk hikayesi midir? 

Aşka Düşman 3. Bölüm konusu ne?

İnci Uygar’ın söylediği gibi ilk öpenin kendisi olduğunu hatırlamıştır. Uygar gözaltına alınmıştır. Uygar ve İnci bir araya gelince ilk kez birbirlerini doğru anlarlar. Uygar İnci’nin acısının ve açmazının farkındadır.. İlk duruşmada Uygar İnci’yle ilgili aleyhte bir beyan vermez. Sadece suçsuz olduğunu söyler.. 

Uygar’ın İnci’yi korumak için aldığı karar kasabada kendisini zor duruma sokacak. Uygar sonunda hiç beklemediği bir bedel ödeyecek, ölümle burun buruna gelecektir.. İnci Uygar’a verdiği zararı görünce kendini, hayatını sorgulamaya başlayacaktır.

Aşka Düşman dizisi 19 Ocak Cuma akşamı yeni 3. bölümü ile saat 20.00’de TV8’de.