Aşk sarhoşu ünlü oyuncu Ebru Şahin'den yeni paylaşım! Eşinin memleketinde, sere serpe sahile uzandı! 4 milyon kişi, güzelliği karşısında dona kaldı!

Yaklaşık olarak 2 hafta önce Çeşme’de düzenledikleri görkemli bir düğün töreni ile yakınlarını ağırlayan ve mutlulukları ile adeta düşman çatlatan Ebru Şahin- Cedi Osman çifti, balaylarına devam ediyor. İkilinin paylaşımları sosyal medyada olay olurken, Ebru Şahin’in deniz kızına benzetildiği fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. İşte Şahin’in yeni paylaşımı…

Aşk sarhoşu ünlü oyuncu Ebru Şahin'den yeni paylaşım! Eşinin memleketinde, sere serpe sahile uzandı! 4 milyon kişi, güzelliği karşısında dona kaldı!

Sanat camiasında yaşanan kısa süreli ilişkilere inat 2020 yılından bu yana aşklarını ayakta tutmayı başaran Cedi Osman ve Ebru Şahin, yoğun iş tempoları sebebi ile nerede ise bir yıl boyunca doğru düzgün görüşememiş olmalarına rağmen ayrılık iddiaları ile gündeme gelmemeyi başardı.

Birbirlerine olan aşkları her bakışlarından rahatlık ile anlaşılabilen ünlü çift, bu bağlılıklarını resmiyete kavuşturmak için geçtiğimiz haftalarda harekete geçti. 2020 yılından beri aşk yaşadığı basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’dan geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi alan ve hayatının teklifine “evet” yanıtını veren Ebru Şahin, 2 hafta önce sevgilisinin memleketinde nikah masasına oturdu.

Kuzey Makedonya’nın Ohri kentinde bulunan bir gölün üzerinde hayatlarını birleştiren Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti, yurtdışında olan nikah törenlerine çok kişiyi davet edemedikleri için geçtiğimiz haftalarda bir de Çeşme’de bir tören düzenledi. Yaklaşık olarak 600 kişinin katılımı ile gerçekleşen düğün töreni, renkli görüntülere sahne oldu.

Düğünde iki farklı gelinlik giyen Ebru Şahin güzelliği ile büyülerken, Cedi Osman’ın şıklığı da magazin gündemine bomba gibi düştü. İkili, düğün törenlerinin hemen ardından balaylarını başlattı. İkili, Türkiye’deki tatillerinin ardından rotalarını tekrar Makedonya’ya çevirdi.

BİTMEYEN BALAYI!

Düğün törenlerinin hemen ardından balayına çıkan Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti, sezon başlayıp yoğun iş tempolarına dönmeden önce bir tatil daha yapma kararı aldı. Yeni evli çift, şu sıralar Makedonya’da romantik bir tatil yapıyor.

PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Aşk sarhoşu ünlü oyuncu Ebru Şahin'den yeni paylaşım! Eşinin memleketinde, sere serpe sahile uzandı! 4 milyon kişi, güzelliği karşısında dona kaldı! - Resim : 1

Eşinin memleketinde bulunan sahillerin tadını çıkaran Ebru Şahin, Instagram hesabından da sık sık paylaşım yapmaya devam ediyor. Şahin’in bikinili paylaşımları, sosyal medya kullanıcılarının dillerinden düşmüyor.

DENİZ KIZINA BENZETİLDİ!

Son paylaşımında sahilde oturan Ebru Şahin, uzun saçları ve güzelliği ile deniz kızına benzetildi. Şahin’in paylaşımı, dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı.

Etiketler: ebru şahin, cedi osman