Asgari ücretliye kefilsiz ihtiyaç kredisi fırsatı duyuruldu! Başvuranın hesabına düşük faizli taşıt/konut kredisi anında yatıyor!

Asgari ücretle çalışanların kredi talepleri yükseltildi. Aylık düzenli gelire sahip olan işçilerin ipotek ya da kefil koşulu olmadan krediye başvurdu bulunmaları mümkün mü? Taşıt ya da konut kredisi başvurusu nasıl yapılabilir? Detaylar haberimizde…

Asgari ücretliye kefilsiz ihtiyaç kredisi fırsatı duyuruldu! Başvuranın hesabına düşük faizli taşıt/konut kredisi anında yatıyor!

Acil nakit ihtiyacı bulunanlar, kredi borcu birikenler, kredi kartı ödemeleri gecikenler için bankaların sunduğu kredi teklifleri değişiyor. Sicili bozuk olanlar düzenli gelire sahip olamayanlar kredi başvurularında olumlu yanıt alamıyor. Asgari ücretle çalışanların talep ettiği herhangi bir bankadan konut ya da taşıt kredisi başvurusu yapabilmesi mümkün müdür? En çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Asgari ücretle çalışanın kredi kullanabilmesi için belirli standartları karşılıyor olması gerekiyor. Burada önemli olan düzenli olarak gelirin devam ettiğini gösteren bir rapor sunabilmek.

ASGARİ ÜCRETLİYE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Asgari ücretle çalışanların kredi başvurusunun olumlu değerlendirilebilmesi için belirli şartları karşılamak gerekir. Öncelikle kişinin son 6 aylık sosyal güvenceli olduğunun belirtebileceği bir belgeyi gösterebilmesi gerekir. Kredi çekme talebi için bankaya gidildiğinde maaş bordrosu gösterilmelidir. Bu talep edilen kredinin alınabilmesi için büyük kolaylık sağlayacaktır.

Bankaların kredi taleplerini olumlu yanıtı yanıtlayabilmesi için en çok dikkat edilen konulardan bir diğeri ise düzenli olarak gelire sahip olabilmektir. Hatta ek gelir ya da mal varlığına sahip olmak başvuru süreci daha da kolaylaştırır.

ASGARİ ÜCRETLİYE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Asgari ücretliye kefilsiz ihtiyaç kredisi fırsatı duyuruldu! Başvuranın hesabına düşük faizli taşıt/konut kredisi anında yatıyor! - Resim : 1

Asgari ücretli çalışanın bankaya talep edilecek kredi için daha önceden almış olduğu borcunu kapatmış olması ya da yapılandırmaya almış olması gerekir. Bu başvuru sürecinde daha çok avantaj sunacaktır. Kredi notu burada önemlidir. Yığılan borçtan kaynaklı olarak kredi onayı almamak oldukça doğaldır.

ASGARİ ÜCRETLİYE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ DETAYLARI NELERDİR?

Bankaların çoğu 6000 TL üzerine çıkan brüt aylıklarda kredi paketlerinin değerini de yükseltir. Vade süreleri arttıkça kredinin tutarında da artış yaşanabiliyor. Bankaya maaşın yarısı ibraz edildiğinde kredi kullanımı sağlanabiliyor. Asgari ücretle çalışan bir kişinin aylık ödemesinin 2.750 TL seviyesini geçmemesi gerekiyor. Bu şartları uyum sağlayan her türlü kredi paketine başvuruda bulunulabilir.

ASGARİ ÜCRETLİYE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ ÖDEMESİ NASIL YAPILIR?

Asgari ücretli için ihtiyaç kredisi başvuruları 12 ay vadede kullanılabiliyor. 30.000 TL'lik bir kredi 12 ay vadede aylık taksitlerle rahatlıkla ödenebiliyor. Bu tarz bir talep banka iletildiğinde olumlu karşılanıyor. Konut kredilerinde bu durum değişiyor. 100.000 TL ve üzerinde kredi almak isteyen asgari ücretli konut kredisi kapsamında 120 ay vadeli olarak tercih edebiliyor.