Artan Promosyonlardan Yararlanamadığı İçin Üzülen Emekliler Dikkat! Güncelleme Talebiniz ile...

Daha önceki aylarda bankalardan promosyon ödemesi alan vatandaşlar, güncellenen tutarlar karşısında daha düşük tutarlarda ödeme aldıkları için üzülerek nakit sıkışıklığı çekiyorlar. Bu noktada yeni bir duyuru yayınlayan bankalar, promosyon ödemesi alınmış olsa dahi ek ödeme talep edilebileceğini bildirerek, yüzleri güldürdüler.

Artan Promosyonlardan Yararlanamadığı İçin Üzülen Emekliler Dikkat! Güncelleme Talebiniz ile...

Sosyal Güvenlik Kurumu, kamu bankaları ile maaş ödemeleri protokolü imzalamaktadır. İmzalanan bu protokol kapsamında yeni promosyon kampanyaları düzenleyen kamu bankaları, diğer özel bankaların da rekabete katılmalarını sağlamakta ve böylelikle de her banka, kendi özelinde yeni promosyon kampanyaları düzenlemektedir.

Promosyon kampanyalarının geçerlilik süresi 3 yıl olarak belirlenmiştir. Yani maaş hesabını yeni bir bankaya taşıyarak o bankanın belirlemiş olduğu promosyon ödemesinden yararlanmış olan kişiler, 3 yıl boyunca hesaplarının o bankada kalmasına söz vermiş olmaktalardır.

Artan enflasyon, her alanda olduğu gibi bankacılık alanında da kendisini göstermiş ve sabit müşteri sayısını koruyarak müşteri potansiyelini arttırmak isteyen bankalar, çoğunluk ile emekli kampanyaları geliştirmeye başlamışlardır. Bu kapsamda hali hazırda sundukları promosyon kampanyalarını nerede ise her ay güncelleyen bankalar, ek ödemeler ile birlikte 7 bin TL’ye varan ödeme hizmetleri sunmaktalardır. Ancak bu yüksek tutarlardan her ay farklı kişiler yararlanabilmektedir.

Daha önceki aylarda ilgili bankalardan promosyon ödemesi hizmeti alan emekli vatandaşlar, temmuz ayı ile birlikte üst seviyelere ulaşmış olan promosyon tutarları karşısında hayal kırıklığı yaşamışlardır. Yeni ayın oldukça altında ek ödeme hizmeti alan vatandaşların mağdur olmalarını istemeyen bankalar ise bu durum karşısında yeni bir güncelleme hizmeti sunmaya başladıklarını açıklamışlardır.

Emekli Promosyonunuzu Güncelleyebilirsiniz!

13 milyon emekliye, bankalardan müjdeli haber geldi. Daha önce bankasından emekli promosyonu ödemesi alan vatandaşlara, yenilenen promosyon tutarlarından yararlanma hakkı tanındı. Bankalar, tek başvuru ile birlikte güncel tutarlardan promosyon ödemesi yapacaklarını duyurdu.

Güncelleme Kampanyası Ne Demek?

Artan Promosyonlardan Yararlanamadığı İçin Üzülen Emekliler Dikkat! Güncelleme Talebiniz ile... - Resim : 1

Güncelleme kampanyası, daha önceki aylarda bankasından promosyon ödemesi alan ancak artan promosyon ödemeleri karşısında ek ödeme tutarını yenilemek isteyen vatandaşlara sunulan bir hizmettir. Bu hizmet kapsamında yapılan hesaplamalar ile birlikte alınan promosyon ödemesi ile mevcut promosyon ödemesi arasında oluşan fark, emekli müşterinin hesabına yatırılır.

Güncelleme Başvurusu Nasıl Yapılır?

Emekli promosyon ödemesini arttırmak isteyen vatandaşların, bulundukları bankaların şubelerine giderek başvuru yapmaları gerekmektedir.