Arka Sokakların Zelişinin Yıldızı Parlıyor! İşte Camdaki Kız'dan Sonraki Projesi...

Herkes onu Arka Sokaklardaki Zeliş karakteri ile tanımıştı. Hüsnü Komiserin kızı olarak uzun yıllar dizide boy gösterdi. Son olarak Camdaki Kız dizisinde Meliha karakterini canlandırdı. Aynı kanaldaki farklı bir yapım ile kariyerine kaldığı yerden devam eden Yüsra Geyik diziden ani bir şekilde ayrıldı. Son olarak ismi ünlü halk Ozanının hayatının anlatılacağı Neşet Ertaş filminde geçiyor. Konunun tüm detayları haberimizde…

Arka Sokakların Zelişinin Yıldızı Parlıyor! İşte Camdaki Kız'dan Sonraki Projesi...

Yüsra Geyik Samsun doğumlu 32 yaşındaki oyuncu uzun yıllar Arka Sokaklar'da oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2006 yılında Arka Sokaklarda başlayan kariyeri uzun yıllar devam etti. Son olarak Camdaki Kız dizisinde performansını sergiledi. Başarılı oyuncu dizide bir eskortu canlandırıyordu. Bu sırada yatalak annesine bakıyordu. Meliha adı ile dizide yer almaya başlayan Yüsra Geyik Koroğlu ailesinden Muzaffer'in sahte kız arkadaşı rolünü üstlendi. Dizideki rolü çok kısa sürdü. Apar topar çıkarıldı. Bu da zihinlerde şüphe oluşturdu.

Ayrılışın Arka Planında Ne Vardı?

Yüsra Geyik'in ani bir şekilde dizden çıkarılışının arka planında bazı iddialar ortaya atıldı. Dizide daha önceden Muzaffer'in erkek kardeşi Sedat'la Meliha'nın bir ilişkisi olduğu aile fertleri tarafından duyuldu ve bu nedenle Meliha şehri terk etti. Senaryoya göre de diziden çıkarılmış oldu. Kısa süren bu oyunculuğun arka planında diğer oyuncuların istekleri olduğu söylendi. İddialara göre Yüsra Geyik diğer oyunculardan daha çok ön plana çıkmaya başladı. Sosyal medyada daha fazla konuşulan isimler arasında yerini aldı. Bu rahatsız edici bir hale geldiği için kısa süren bir rol verildi deniyor.

Kariyerinde Yıldızı Sonunda Parlayacak!

Arka Sokakların Zelişinin Yıldızı Parlıyor! İşte Camdaki Kız'dan Sonraki Projesi... - Resim : 1

Arka Sokaklar dizisinin ardından kariyerine Camdaki Kızla devam eden Yüsra Geyik son olarak kariyerini taçlandıracak bir yapımda ismi anılmaya başlandı. Oldukça önemli görülen ve gişelerde de büyük bir hasılat toplayacağına inanılan Neşet Ertaş'ın hayatının çekileceği filmde rol alacak. Proje için hazırlıklar devam ediyor. Filmde Leyla karakterine can verecek.

Neşet Ertaş Filmi Ne Zaman Gösterime Girecek?

Senaryosu hazır olan ve çekimleri yavaş yavaş başlatılan Neşet Ertaş'ın filminin adı "Garip Bülbül Neşet Ertaş" olarak seyirci ile buluşacak. Film çekimleri yakın zamanda başlayacak ve oyuncu kadrosu da netleştirildi. Neşet Ertaş karakterine Ramazan Bağgül can verecek. Gençlik halini ise Bektaş Dolu canlandıracak. Arka Sokaklar dizisindeki Zeliş karakteri burada Leyla karakterini canlandıracak.