Arka Sokaklar’ın Volkan’ı kansere yakalanmıştı! Oyunculuğa ara veren Boğaç Aksoy’un yeni mesleği şaşırttı!

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser karakteriyle bir anda ünlü olan Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda lenf kanseri olduğunu açıklayarak tüm hayranlarını yasa boğmuştu. Bir süredir ekranlardan uzak kalmayı seçen yakışıklı oyuncu, şimdilerde yaşadığı yer ve yeni başladığı mesleğiyle herkesi şaşırtmayı başardı. İşte, hastalığıyla herkesi yasa boğan ünlü oyuncu Boğaç Aksoy’un yeni yaşantısına dair merak edilen tüm detaylar.

Arka Sokaklar’ın Volkan’ı kansere yakalanmıştı! Oyunculuğa ara veren Boğaç Aksoy’un yeni mesleği şaşırttı!

Ekranların fenomen dizileri arasında gösterilen Arka Sokaklar, 16 yıldır sürükleyici hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da ilgi çekmeye devam ediyordu. Başrollerinde usta oyuncuların yer aldığı yapım, birçok yeni oyuncunun da şöhret kazanmasına yol açmıştı.

Arka Sokaklar’ın önemli karakterlerinden biri olan Volkan Komiser’e hayat veren Boğaç Aksoy, diziyle adını duyuran isimler arasında gösteriliyordu. Geçtiğimiz aylarda lenf kanserine yakalandığı öğrenilen 32 yaşındaki oyuncu, apar topar sete veda ederek tedavisine başlamıştı. Şimdilerde ünlü oyuncu için yeni bir yerde bambaşka bir hayata başladığı öğrenildi. İşte, Arka Sokaklar dizisinde Volkan Komiser karakterine hayat veren Boğaç Aksoy’a dair merak edilen tüm detaylar.

Boğaç Aksoy’un yeni işi herkesi şok etti!

Arka Sokaklar dizisinde Volkan Komiser karakterine hayat vererek milyonların gönlünü kazanmayı başaran Boğaç Aksoy, pandeminin ortasında kansere yakalandığı haberiyle adeta sarsılmıştı. Usta oyuncu, tedavisine başladığı sırada doktor tavsiyesini dinleyerek İstanbul’u terk etti ve kendisine bambaşka bir hayat tarzı edindi.

Doktorunun tavsiyesi üzerine Fethiye’ye yerleşen Boğaç Aksoy, şimdilerde bir tekne alarak kaptanlık yapmaya başladı. Sıklıkla deniz turları düzenleyen ünlü isim, ‘’Doktorum uzun soluklu işlere devam etmemi istemiyor. Burada çok huzurlu ve mutluyum.’’ ifadelerini kullandı. Şimdilerde milyonlarca Arka Sokaklar hayranı, Boğaç Aksoy’dan gelecek müjdeli haberleri merakla beklemeye başladı.

Arka Sokaklar’ın Volkan’ı kansere yakalanmıştı! Oyunculuğa ara veren Boğaç Aksoy’un yeni mesleği şaşırttı! - Resim : 1

Boğaç Aksoy’un yeni mesleği sosyal medyayı adeta salladı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Boğaç Aksoy, gemi kaptanlığına başlamasıyla platformlarda adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde gemi sürebilmek için ehliyet aldığını belirten ünlü isim, yeni hayat tarzıyla da gözleri üzerine çekmeyi başardı. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Boğaç Aksoy’un sağlık durumuyla ilgili yeni gelişmeleri dört gözle beklemeye başladı.

Arka Sokaklar’ın Volkan’ı kansere yakalanmıştı! Oyunculuğa ara veren Boğaç Aksoy’un yeni mesleği şaşırttı! - Resim : 2