Arka Sokaklar 17.sezonunda kadroya sürpriz isimler dahil oluyor! Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kanal D'de sevilerek takip edilen Arka Sokaklar dizisi yeni sezonuna hazırlanıyor. Sezon öncesinde diziye 5 yeni oyuncunun daha katılacağı söylentileri sevenlerini heyecanlandırdı. Kadroya dahil olacak oyuncular kimler oldu? Yeni sezon yayın tarihi ile haberimizde…

Arka Sokaklar 17.sezonunda kadroya sürpriz isimler dahil oluyor! Yeni sezon ne zaman başlıyor?

17.sezonu ile ekranlara yeniden merhaba diyecek olan Arka Sokaklar dizisinin başrollerinde Şevket Çoruh, Oya Okar, Özgür Ozan, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu ve Ozan Çapanoğlu yer alıyor.

Orhan Oğuz'un yönetmenliğini yaptığı dizinin yapımcılığını Erler film üstleniyor. Yakında yeni sezonu ile ekranlarla buluşacak olan diziden ayrılan oyuncular yerine yeni oyuncular kadroya dahil ediliyor.

YENİ SEZONA KİMLER KATILIYOR?

Yeni sezonda Arka sokaklar dizisine katılacak olan kişiler Sebahat Kumaş, Cansın Çekili, Cem Uçan, Batuhan Ekşi ve Nuray Hüseynova oldu.

KADROYA KATILAN KİŞİLERİN OYUNCU KİMLİĞİ

Yeni sezonda kadroya dahil olacak olan isimler ve dizideki rolleri de netleşti. Sebahat Kumaş Komiser yardımcısı Nurcan karakterini, Cansın Çekilir komiser Ayşe Arıcan'ı, Batuhan Ekşi komiser Yavuz Aslan'ı, Cem Uçan Kadem karakterini, Nuray Hüseynova ise Amina karakterini canlandıracak.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR!

Arka Sokaklar dizisi 2006 yılından beri Kanal D'de yayınlanıyor. 17.sezonu ile sevenleri ile buluşacak olan dizinin çıkış tarihi de belli oldu. Sezon başlangıcı 9 Eylül 2022 tarihinde yapılacak olan dizi her sezon olduğu gibi yine Cuma akşamı saat 20.00'da seyircisiyle buluşacak.

DİZİ 17. SEZONU İÇİN HAZIRLANIYOR!

Arka Sokaklar 17.sezonunda kadroya sürpriz isimler dahil oluyor! Yeni sezon ne zaman başlıyor? - Resim : 1

Arka Sokaklar dizisinin 17 Haziran Cuma günü yayınlanan son bölümü 632. bölümüydü. Erler film imzalı yapım 31 Temmuz 2006 tarihinde ilk kez yayın hayatına başlamıştı. 16 yıldır süren dizi polisiye, dram, aksiyon ve komedi türünde ekranlara geliyor.

Dizinin yıllar içinde aldığı ödüller:

●      Yılın en uzun soluklu televizyon dizisi ödülü

●      Engelsiz Yaşam Vakfı 10.yılı en iyiler 2019 yılı polisiye dizisi ödülü

●      Magazin Gazetecileri Derneği 2016 özel başarı ödülü

●      Antalya Büyükşehir Belediyesi 2011 en iyi polisiye dizisi televizyon ödülü

Etiketler: arka sokaklar