Araştırmacı - Gazeteci Müge Anlı ile ilgili şok iddia: Eşi istediği için estetik yaptıracak!

Uzun süredir ekranlarda olan başarılı Gazeteci Müge Anlı, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Asayiş Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturdu. Bugün taze gelin Müge Anlı ile ilgili herkesi şaşırtan bir estetik iddiası gündeme geldi. İşte Müge Anlı’nın özel yaşantısına ve estetik iddiasına ilişkin ayrıntılar…

Araştırmacı - Gazeteci Müge Anlı ile ilgili şok iddia: Eşi istediği için estetik yaptıracak!

Lisans eğitimini gazetecilik bölümünde tamamlayan ve sonrasında da sektöre hızlı bir giriş yapan Gazeteci Müge Anlı, uzun yıllar boyunca magazin gündeminin nabzını tuttu. Şenay Düdek ile “Dobra Dobra” isimli magazin programında boy gösteren ve o dönemde yaşanan magazinsel olayları yorumlayan Müge Anlı, bir sezonun sonunda Şenay Düdek ile yollarını ayırdı.

Şenay Düdek ile ayrıldıktan sonra programda ki yerini şarkıcı Cenk Eren’e bırakan Müge Anlı, farklı bir kanal ile yine magazin programı için anlaşmaya vardı. Yeni programında Pakize Suda ile partner olan Müge Anlı, yine büyük başarılara imza attı.

Bir süre magazin bölümünde gazetecilik yapan Müge Anlı, sonrasında kariyer planlamasını bambaşka bir tarafa doğru çevirdi. 2008 yılında ATV kanalı ile anlaşmaya varan ve gerçek olayların nabzını tutmak üzere bir gündüz kuşağı programı sunmaya başlayan Gazeteci Müge Anlı, fail-i meçhul olayların da araştırıldığı programı adına kendisini daha çok geliştirmek için hukuk alanında yüksek lisans yaptı.

İlk evliliğinden bir kız çocuğu dünyaya getiren ve yıllardır annesi ve kızı ile birlikte kameralardan uzak bir hayat sürdürerek özel hayatını koruma altına alan Müge Anlı, geçtiğimiz haftalarda herkesi şaşkına çeviren bir haber ile gündeme geldi. Sunuculuğunu üstlenmiş olduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sezon finalinde İstanbul Asayiş Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmeye karar verdiğini açıklayan Anlı, bu müjdesi ile hayranlarını ve yakın çevresini sevince boğdu.

Taze gelin Müge Anlı programının yeni sezonu için çalışmalarını sürdürürken yeni bir iddia ile gündeme geldi. Yeni evlenen Müge Anlı’nın, estetik olmak için bıçak altına yatacağı öne sürüldü.

EŞİ İSTEDİĞİ İÇİN ESTETİK YAPTIRACAK!

Araştırmacı - Gazeteci Müge Anlı ile ilgili şok iddia: Eşi istediği için estetik yaptıracak! - Resim : 1

Bugün ortaya atılan bir iddiaya göre yeni evlenen Müge Anlı’nın, eşinin isteği üzerine estetik yaptırmak için bıçak altına yatacağı öğrenildi.

DUDAKLARINI YAPTIRACAK!

İddialara göre Müge Anlı ince olan dudaklarını yaptıracak ve yüzüne ufak dokunuşlar ile müdahale ettirecek.

HAZİRAN AYINDA EVLENDİ!

Müge Anlı ile İstanbul Asayiş Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu, haziran ayının son haftasında basına kapalı bir tören ile hayatlarını birleştirdi.

Etiketler: müge anlı, estetik