Aralık ayı geldi, Garanti BBVA emekli promosyonunu açıkladı! Tam 7.500 TL hesaba her an geçebilir! Tek bir imza yetiyor

Son zamanlarda emeklilerin banka seçerken çok dikkat ettiği promosyon kampanyalarının aralık ayındaki durumu netleşti. Aralık ayı emekli promosyon kampanyasını açıklayan Garanti BBVA, emeklilere 7.500 TL promosyon vaat etti.

Aralık ayı geldi, Garanti BBVA emekli promosyonunu açıkladı! Tam 7.500 TL hesaba her an geçebilir! Tek bir imza yetiyor

Emeklilerin en çok merak ettiği bankacılık sektörü kampanyalarından biri olan emekli promosyonları kampanyasında yeni bir ay daha başladı. Hemen hemen her ay kampanyalarına ilişkin bilgi veren bankalar, bu ay da kampanyaları kapsamında ödeyecekleri promosyonları arka arkaya açıklamaya başladı. O bankalardan biri olan Garanti BBVA, emekli banka müşterilerinin emekli maaşını taşıması halinde vereceği promosyonu duyurdu.

Emeklilere özel müşteri hizmetlerinden her ay belirli seferlerle sınırlı olmak kaydıyla her bankanın ATM’sinden para çekebilmeye kadar pek çok avantaj sağlayan Garanti BBVA, aynı zamanda Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile imzaladığı protokol kapsamında emekli maaşını üç yıl süreyle taşıyacak olan kişilere, promosyon ödemesi de gerçekleştirmeye başladı. Hem nakit hem de ek promosyonlar ödeyen Garanti BBVA, promosyonlarına ilişkin detaylı bir şekilde bilgi verdi.

GARANTİ BBVA’DA NAKİT PROMOSYONLAR 6.000 TL’Yİ BULDU

Aralık ayı geldi, Garanti BBVA emekli promosyonunu açıkladı! Tam 7.500 TL hesaba her an geçebilir! Tek bir imza yetiyor - Resim : 1

Nakit ve ek olmak üzere iki ayrı promosyon ödemesi gerçekleştiren Garanti BBVA, aralık ayı nakit promosyon tutarlarını açıkladı. Nakit promosyonları yalnızca üç yıl maaş taşıma işlemine karşılık ödeyen Garanti BBVA, aralık ayı nakit promosyon tutarlarının 6.000 TL’yi bulduğunu ilan etti. Öte yandan Garanti BBVA, hangi maaş aralığına ne kadar promosyon ödemesi yapacağını da belirledi.

Nakit promosyon ödemelerine ilişkin bir duyuru yayınlayan Garanti BBVA, hangi maaş aralığına ne kadar promosyon ödemesi yapacağını ilan etti. Buna göre, emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilere 3.600 TL promosyon ödemesi yapacak olan Garanti BBVA, emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan emeklilere 4.200 TL; emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emeklilere 5.400 TL; emekli maaşı 10.000 TL ve üstünde olan emeklilere ise 6.000 TL tutarında nakit promosyon vereceğini duyurdu.

GARANTİ BBVA’DA EK PROMOSYONLAR 1.500 TL OLDU

Emekli promosyonları kampanyasını 1 Aralık ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştireceğini belirten Garanti BBVA, aynı zamanda nakit promosyonlara ek olarak yapılan her işlemden ek promosyonlar ödemesi gerçekleştireceğini de açıkladı. Öte yandan Garanti BBVA, ek promosyon koşullarını da ilan etti.

Emekli maaşını taşıdıktan sonra 1 adet Bonus kredi kartı başvurusu yapıp, kampanya tarihleri içerisinde en az 500 TL harcama yapacak olan emeklilerine ek promosyonlar verecek olan Garanti BBVA, aynı zamanda emekli maaşını taşıdıktan sonra 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine de ek promosyonlar vereceğini duyurdu. Öte yandan Garanti BBVA, ek promosyonlarının toplam tutarını 1.500 TL Bonus olarak açıkladı.