Aracınız bu indirimle yolda rüzgar estirecek! 31 mart son tarih! Benzin ING banktan

Milyonlarca araç sahibi vatandaşların dikkatini çeken bir benzin kampanyası duyurusu yapıldı. Resmi internet sitesi üzerinden kampanya duyurusu yapan ING bank benzin kampanyasına dair tüm detayları duyurdu.

Aracınız bu indirimle yolda rüzgar estirecek! 31 mart son tarih! Benzin ING banktan

Yeni yılın ardından birçok sektörde fiyat artışı gerçekleşirken zam gelen sektörlerden birisi de akaryakıt sektörü oldu. Benzin fiyatlarının oldukça artmasının ardından vatandaşlar araçları yerine toplu taşımayı tercihe derken ING bank tarafından duyurusu yapılan kampanya araç sahiplerinin yüzünü güldürdü. 

Milyonlarca araç sahibi vatandaşların dikkatini çeken bir benzin kampanyası duyurusu yapıldı. Resmi internet sitesi üzerinden kampanya duyurusu yapan ING bank benzin kampanyasına dair tüm detayları duyurdu. Bankalar müşterilerin yüzünü güldürmek için kampanya düzenlemeye devam ederken yeni kampanya duyurusu dikkat çekti. 

ING BANKA AKARYAKIT KAMPANYASINI DUYURDU!

ING bank tarafından yapılan kampanya duyurusu kapsamında akaryakıt alanında indirim uygulanacağı belirtilirken kampanyanın detayları merak konusu oldu. ING bank tarafından düzenlenen kampanya duyurusu resmi internet siteleri üzerinden yayınlanırken detaylar yerini aldı. 

Bonus üyesi OPET istasyonları üzerinden gerçekleştirilecek 4 defa 250 TL'lik harcama yapan kişilere 50 TL indirim uygulanacağı belirtildi. 16 Şubat tarihinde başlatılan kampanya duyurusunun 31 Mart tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşların ise harcama yapmadan önce ”OPET” yazıp, 2205’e SMS göndermesi gerektiği detayı verildi. 

50 TL HEDİYE EDİLECEK!

ING Bank tarafından yapılan kampanya duyurusunda detaylar şu şekilde yer aldı;

  • Kampanya 16 Şubat – 31 Mart 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi Total Energies istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde, 4 defa 250 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında geçerli olur.
  • Harcamaların her birinin farklı günlerde yapılması gerekir. Aynı gün içinde yapılan akaryakıt ya da otogaz harcamalarında yalnızca bir harcama kampanyaya dahil olur.
  • ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahildir.
  • ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir.
  • 50 TL indirim, 6 Nisan 2023 tarihinde kartlara yansıtılır.
  • Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 50 TL indirim kazanabilir.
  • Kampanyadan faydalanmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS’undan yapılması gerekir.
  • Kampanyaya katılım için harcamadan önce “OPET” yazıp 2205’e SMS göndermek gerekir.
  • SMS’in, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekir.
  • Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
  • Taksitli işlemler, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Etiketler: ıng