Arabesk müziğin kraliçesi Yıldız Tilbe'ye skandal teklif: Eteğini çıkar!

Yıllardır Türk müziğinin sevilen isimlerinden birisi olmayı başaran Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde bir mekanda sahne aldı. Şarkısını söylediği esnada dinleyicilerden biri Tilbe’ye anlamsız bir teklifte bulundu. Bunun üzerine sahnesini durduran Tilbe, hayranına sert çıktı. İşte Yıldız Tilbe’ye yapılan teklif ve Tilbe’nin verdiği tepkiye ilişkin ayrıntılar…

Arabesk müziğin kraliçesi Yıldız Tilbe'ye skandal teklif: Eteğini çıkar!

90’lı yıllardan bu yana Türk arabesk müziğinin kraliçesi olmayı başaran ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, yeni isimlerin piyasaya dahil olmaları, jenerasyonun değişmesi ve daha pek çok değişikliğe rağmen hala en çok dinlenen isimlerden birisi olarak öne çıkıyor.

Çıkardığı şarkıları, sahne performansları ve farklı kişiliği ile dinleyicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran Yıldız Tilbe, zaman zaman sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımları ile de sosyal medyanı kullanıcıları tarafından en çok konuşulan isimlerden birisi olarak öne çıkıyor. Hayata olan bakış açısı ve renkli kişiliği ile yıllardır magazin basınına manşetten giriş yapmayı başaran Tilbe, dönem dönem tartışma yaratan sözleri ile de gündeme geliyor.

Geçtiğimiz aylarda sokak hayvanlarına ilişkin yapmış olduğu “zehirlemek lazım” paylaşımı ile birçok hayranı ile arası açılan ve hayvanseverlerin linç kampanyasına maruz kalan Yıldız Tilbe, daha sonrasında yanlış anlaşıldığını ifade ederek kendisini savunmuştu. Yankı uyandıran olayın üzerinden kısa bir zaman geçtikten sonra sahne almaya devam eden Tilbe, geçtiğimiz günlerde de bir mekanda şarkılarını söyledi.

Yaz dönemlerinde yaşanan yoğunluğa arka arkaya verdiği konserler ile yetişmeye çalışan Yıldız Tilbe, meslek hayatı boyunca karşılaşmadığı bir teklif ile karşılaştı. Sahne aldığı bir mekana dinleyici olarak gelen hayranlarından birinin “eteğini çıkar” isteği üzerine sahnesini durduran Tilbe, hayranına sert çıktı.

GARİP İSTEK!

Arabesk müziğin kraliçesi Yıldız Tilbe'ye skandal teklif: Eteğini çıkar! - Resim : 1

Bir mekanda şarkılarını seslendiren Yıldız Tilbe, hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı. Bir ara şarkısını söylediği esnada dinleyicilerinin arasından yükselen “eteğini çıkar” sesi, Tilbe’yi oldukça sinirlendirdi.

SAHNEYİ DURDURDU!

Şarkısını söylediği esnada hayranından gelen garip teklifi duyan Yıldız Tilbe, bir anda sahnesini durdurdu ve hayranına tepki gösterdi.

“SEN ÇIKAR, BEN DE BELKİ ÇIKARIRIM!”

Hayranına ters çıkan Yıldız Tilbe “önce sen çıkar, belki ben de çıkarırım” diyerek tepkisini dile getirdi.