Arabanı şimdi al, Denizbank ile ödemesini yılbaşından sonra yap! Üstelik faizler de yüzde 2,72’ye kadar düştü!

Taşıt kredisi çekecek olan vatandaşlara faiz indirimi kampanyası ile seslenen Denizbank, aynı zamanda taşıt kredisi geri ödemelerinde ödeme erteleme dönemini başlattığını açıkladı.

Arabanı şimdi al, Denizbank ile ödemesini yılbaşından sonra yap! Üstelik faizler de yüzde 2,72’ye kadar düştü!

Otomobil sektörünün içerisinde bulunduğu hiç kuşkusuz sürekli olarak fiyat artışını beraberinde getirmesi nedeniyle en çok araç almak isteyen vatandaşları etkiledi. Yeni yıl zamlarından etkilenmeden araç almak isteyen vatandaşlar uygun faizli kredi kullanımı peşindeyken, bankalar da yeni yıl öncesinde artan talebi karşılayabilmek adına yeni kampanyalar yapmaya başladı. Bugün itibariyle taşıt kredisi kampanyası yapan bankalar arasına Denizbank da eklendi.

İhtiyaç ve konut kredisinde hem avantajlı faiz oranlarından nakit kullanımı hem de uzun vadeler ile esnek geri ödeme planları sağlayan Denizbank, aynı rahatlığı aralık ayı itibariyle taşıt kredisi kampanyalarını da sunmaya başladı. Bu ay itibariyle indirimli faiz oranlarından taşıt finansman desteği sağlayan Denizbank, aynı zamanda geri ödemelerde sağlayacağı kolaylıklara ilişkin de kamuoyunu bilgilendirdi.

DENİZBANK’TA TAŞIT KREDİLERİNDE ÜÇ AY ÖDEME ERTELEME DÖNEMİ BAŞLADI

Pek çok bankanın ihtiyaç kredisi paketlerinde sunduğu ödeme erteleme avantajı Denizbank’ta taşıt kredisi kullanacak olan vatandaşlara da sunulmaya başlandı. Hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç finansmanı sağlayan Denizbank, her iki taşıt kredisi türünde de dileyen vatandaşların üç aya kadar ödeme erteleme yapabileceğini belirtti. Üstelik Denizbank’ın sağladığı tek avantaj da bu olmadı.

Ödeme erteleme avantajı ile dikkatleri üzerine çeken Denizbank, geri ödemelerde iki ayrı ödeme avantajı da sunmaya başladı. Dileyen vatandaşların sabit ve eşit taksitler ile geri ödeme yapabilmesine izin veren Denizbank, dileyen vatandaşların ise esnek geri ödeme planları ile taşıt kredisini ödeyebileceğini ilan etti.

DENİZBANK’TA TAŞIT KREDİLERİNDE FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ

Arabanı şimdi al, Denizbank ile ödemesini yılbaşından sonra yap! Üstelik faizler de yüzde 2,72’ye kadar düştü! - Resim : 1

Araç değerine göre değişmekle birlikte 48 aya kadar vadelendirme sunan Denizbank, aynı zamanda faizlerde de çeşitli avantajlar sunmaya başladı. Vade ve oranları uygun hale getiren Denizbank, faizleri ise sabitledi. Aralık ayı itibariyle yüzde 2,72 oranından araç kredisi veren Denizbank, bu faizin başlangıç oranı değil, sabit faiz oranı olduğunu açıkladı.

Öte yandan Denizbank, taşıt kredisi kullanacaklara ek avantajlar da sunmaya başladı. Bu bağlamda başvurulara sadece 1 gün içerisinde yanıt veren Denizbank, kredi kullanıldıktan sonra geri ödeme günü değiştirilmek istenirse, tercih belirleme işlemini 45 güne kadar yapabilme olanağı da tanımaya başladı.