Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Heyecanlandıran Araba Açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan araba fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir video çeken Kemal Kılıçdaroğlu araba almak isteyenlere müjde verdi! İşte detaylar...

Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan  Heyecanlandıran Araba Açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından paylaştığı video ile gündeme geldi. Twitter hesabından video çekerek duyuruda bulunan ve araba sahibi olmak isteyenlere vaatlerde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'nun o sözleri gündeme damga vurdu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşması ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından kazanması durumunda yapacaklarıyla ilgili vaatlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı KYK açıklaması gündem olmuştu. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bir hamle daha geldi. Kılıçdaroğlu 2. el araba fiyatına sıfır araç vaat etti. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Meraklandıran Araba Açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabına ''Bay Kemal'' olarak ekleme yapan Kemal Kılıçdaroğlu çok konuşulmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine ''Bay Kemal'' şeklinde hitap etmesini ''Bay Kemal olmak..'' başlığı ile kullanan Kemal Kılıçdaroğlu bu hitap şekliyle ilgili bir video paylaşmış ve Twitter biosuna ''Bay Kemal'' yazmıştı. 

O çok konuşulan hareket sonrası Kemal Kılıçdaroğlu yeni bir konuya değindi. Araba piyasasının çok yükselmesi ve araç sahibi olmak isteyenlerin maddi yetersizlik nedeniyle kolay araç alamıyor olması sonrası Kemal Kılıçdaroğlu araba vaadinde bulundu. 

''2. El Araba Piyasasına Sıfır Araç...

Twitter hesabından bir video paylaşan Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya kullanıcılarına seslendi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaadi en çok araba sahibi olmak isteyenleri meraklandırdı. Kemal Kılıçdaroğlu ''Birkaç ay araç almayı ertelerseniz Bay Kemal olarak sözümdür. İkinci el araba parasına sıfır araba aldıracağım sizlere.'' dedi.