Apple uzun bir aradan sonra yeni nesil akıllı saati Watch 8 Pro’da köklü bir değişikliğe gidiyor!

Teknoloji devi Apple’ın, uzun bir zaman sonra Apple Watch’ta tasarım değişikliğine gideceği öğrenildi. Elde edilen bilgilere göre Apple Watch Pro 8, uzun bir aradan sonra gelen tasarım değişikliği ile en büyük ekrana sahip Apple markalı akıllı saat olarak piyasaya sürülecek.

Apple uzun bir aradan sonra yeni nesil akıllı saati Watch 8 Pro’da köklü bir değişikliğe gidiyor!

Dünya genelinde kullanıcılar uzun bir süredir Apple Watch Series 8 modelinin tanıtımını bekliyordu. Saat henüz tanıtıma sunulmadı ancak Apple Watch 8 Pro’nun tanıtımı yaklaştıkça model hakkında çeşitli iddialar da gündeme gelmeye devam ediyor. Yeni nesil akıllı saatin Pro modeli söz konusu iddiaların tam merkezinde yer alırken, Apple’ın bu ürününde uzun bir zaman sonra köklü bir tasarım değişikliğine gideceği iddia edildi. Yeni akıllı saat modeli ile ilgili şu ana kadar birçok iddia ortaya atıldı. Kullanıcıları nasıl bir akıllı saat bekliyor?

EN BÜYÜK EKRANA SAHİP APPLE WATCH ÜRÜNÜ

Apple uzun bir aradan sonra yeni nesil akıllı saati Watch 8 Pro’da köklü bir değişikliğe gidiyor! - Resim : 1

Elde edilen bilgilere göre Apple Watch 8 Pro, şu ana kadarki en büyük ekrana sahip Apple markalı akıllı saat olacak. Bu iddialar, beraberinde yeni iddiaların da gündeme gelmesine neden olurken, yeni ve daha büyük ekran ile birlikte Apple Watch 8 Pro’nun tasarımında da büyük değişiklikler kullanıcılara sunulabilir. Bilindiği gibi Apple şirketi, 2018 yılında Watch 4 modelini tanıttığı günden bu yana giyilebilir ürünlerinde herhangi bir tasarım değişikliğine gitmedi. Gelecek olan yeni modelin ise son olarak piyasaya sürülen Watch 7 modelinden %7 oranda daha büyük bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor.

EKRAN FORMU NASIL OLACAK?

Daha önce gündeme gelen iddialarda, yeni nesil iPhone modellerinde de görüldüğü gibi yeni nesil akıllı saatin de düz kenarlara sahip olacağı belirtilmişti. Ancak son olarak elde edilen bilgilere göre bu durumda değişiklik olmayacak ve yeni Watch 8’de, mevcut olarak var olan dikdörtgen tasarımın evrimsel bir modeli kullanıcılara sunulacak.

“DÜŞÜK GÜÇ MODU” İDDİALARI

Ayrıca tüm bunların yanı sıra Apple’ın, ekstrem sporlar için yeni nesil akıllı saati kullanıma daha uygun hale getirmek adına daha dayanıklı bir titanyum formülü kullanacağı da iddia ediliyor. Öte yandan Apple Watch 8’de, kullanıcılara “Düşük Güç Modu” ile tek şarjda daha uzun kullanıma sahip bir batarya sunabileceği de ifade ediliyor.

Etiketler: apple