Annesi intihar etmişti, sevenleri adeta yasa bürünmüştü! Ali Sürmeli üç ay sonra annesinin intiharı ile ilgili konuştu!

Tiyatro sahnelerin ve ekranların usta isimlerinden biri olan Ali Sürmeli, geçtiğimiz aylarda annesinin intiharı ile sarsılmıştı. Olayla ilgili ilk kez konuşan Ali Sürmeli, annesinin neden intihar ettiğini açıkladı.

Annesi intihar etmişti, sevenleri adeta yasa bürünmüştü! Ali Sürmeli üç ay sonra annesinin intiharı ile ilgili konuştu!

Tiyatro sahnelerinden beyazperdeye kadar pek çok ünlü yapımda aldığı rol ile hafızalara kazınan usta oyuncu Ali Sürmeli’nin annesi eylül ayında intihar etmişti. Kendi evinin bahçesinde evinin önündeki ağaca asılı bir şekilde bulunan Ali Sürmeli’nin annesinin ölümü hem ünlü oyuncuyu hem de sevenlerini yasa boğmuştu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Ali Sürmeli, aradan geçen üç ay sonra Ceyda Düvenci’ye konuştu.

Ceyda Düvenci’nin bu sene NTV ekranlarından sunmaya başladığı ‘Bambaşka Sohbetler’ isimli program çok sevildi. Her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk alan Ceyda Düvenci, bu hafta usta oyuncu Ali Sürmeli’yi konuk olarak aldı. Annesini ölümü ile sarsılan Ali Sürmeli, aylar sonra annesinin intiharına açıklık getiren ifadeler kullandı. Kendi sağlık durumuna ilişkin de bilgi veren Ali Sürmeli, çarpıcı açıklamalar gerçekleştirdi.

ALİ SÜRMELİ, İLK KEZ ANNESİNİN İNTİHARI İLE İLGİLİ KONUŞTU

Annesi intihar etmişti, sevenleri adeta yasa bürünmüştü! Ali Sürmeli üç ay sonra annesinin intiharı ile ilgili konuştu! - Resim : 1

Annesinin intiharının ardından hiçbir açıklama yapmamış olan Ali Sürmeli, ekranlara konuk olduğu bir program ile döndü. Annesinin oyunculuk yeteneğinden bahseden Ali Sürmeli, annesinin intiharına ilişkin şu sözleri kullandı:

“Annem müthiş bir oyuncuydu. Ben de anneme benziyormuşum. Annem sahneye hiç çıkmadı, hayatta oynardı. Bir gün dayanamayarak anneme bir bana Oscar verirlerse sen getireceğim demiştim. Ölene kadar da bu annemin aklına geldi. Annem oyunculuğundan kendi bıkıp usandı ve intihar etti. Benim sonum öyle olmasın diye o yaptı herhalde.”

ALİ SÜRMELİ, SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN BİLGİ VERDİ

Katıldığı programda kendisinin sağlık durumuna ilişkin de açıklamalarda bulunan Ali Sürmeli, Ceyda Düvenci’nin “Seni bir dingin görüyorum” sözleri üzerine konuyu açtı. Daha önce geçirdiği beyin kanamasından da bahseden Ali Sürmeli, sağlığına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“İki sene önce bir ameliyat yaptılar ve beynimde ne varsa aldılar. Doktorum 'bundan sonra başka bir hayat yaşa' dedi. 2 sene önce beyin kanaması geçirmişim. Bu ameliyat benim için bir dönüm noktası oldu. Ameliyattan sonraki halimden çok memnunum çünkü öncesinde hep başım ağrıyordu. 10 yaşından beri çektiğim baş ağrısından dolayı gitmediğim doktor kalmadı. Ameliyattan sonra hiç baş ağrım olmadı.”

Etiketler: ali sürmeli, intihar