Ankara'da uygun fiyatlı dükkan arayanlar dikkat! QNB Finansbank Polatlı ve Mamak'ta dükkan fiyatlarını 185 bin TL'ye düşürdü!

Kendi işini kendi dükkanında yapmak isteyen veya sadece yatırım amacı ile bir dükkan sahibi olmak isteyen vatandaşlara, QNB Finansbank’tan müjdeli haber geldi. Banka, anlaşmalı olduğu yasal ihale platformu aracılığı ile Ankara ilinin iki farklı bölgesinde uygun fiyatlı dükkan satışı yapacağını belirtti. İşte QNB Finansbank tarafından düzenlenen ihalelere ilişkin ayrıntılar…

Ankara'da uygun fiyatlı dükkan arayanlar dikkat! QNB Finansbank Polatlı ve Mamak'ta dükkan fiyatlarını 185 bin TL'ye düşürdü!

QNB Finansbank, Ankara il sınırları içerisinde uygun fiyatlı dükkan arayışı içerisinde olan tüketiciler ve yatırımcılar için 2 yeni ihale daha düzenlediğini duyurarak, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB FİNANSBANK’TAN ANKARA İLİNİN İKİ FARKLI BÖLGESİNDE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ankara'da uygun fiyatlı dükkan arayanlar dikkat! QNB Finansbank Polatlı ve Mamak'ta dükkan fiyatlarını 185 bin TL'ye düşürdü! - Resim : 1

Son dönemlerde geliştirdiği avantajlı kampanyalar ve sunduğu uygun finansman hizmetleri sayesinde müşteri sayısını giderek arttırmayı başaran QNB Finansbank, artan dükkan fiyatlarına karşın yeni bir duyuru yayınladı. QNB Finansbank, uygun fiyatlı dükkan satışı yapacağını belirterek ayrıntıları paylaştı.

QNB Finansbank, anlaşmalı olduğu Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile Ankara ilinde bulunan iki icralık dükkan için ihale düzenlediğini bildirdi. Banka, ilgili ihale ilişkin ayrıntıları paylaştı.

QNB FİNANSBANK TARAFINDAN SATIŞA SUNULAN DÜKKANLARIN FİYATLARI

QNB Finansbank tarafından düzenlenmiş olan ihalelere konu olan dükkanlara ilişkin ayrıntılar şu şekilde:

  • Ankara- Mamak 126 metrekare dükkan: 315 bin TL, ihale katılım bedeli 15 bin 750
  • Ankara- Polatlı 64 metrekare dükkan: 185 bin TL, ihale katılım bedeli 9 bin 250 TL

QNB FİNANSBANK TARAFINDAN SATIŞA SUNULAN DÜKKANLAR İÇİN NASIL TEKLİF VERİLİR?

QNB Finansbank’ın yasal ihale platformu Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkanlardan birine veya her ikisine birden sahip olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle Intengo platformuna üye olmaları gerekmektedir. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise fiyat teklifi verilmek istenen dükkan için belirlenmiş olan ihale katılım bedelini platformun belirtmiş olduğu hesap numarasına yatırmak gerekmektedir.

İhale katılım bedelinin yatırılmasından sonra, Intengo platformuna tekrar giriş sağlanarak platform üzerinden, online olarak fiyat teklifi verilebilmektedir. İhale bitiş tarihi itibari ile ilgili dükkana en yüksek fiyat teklifini vermiş olan kişi, dükkanın yeni sahibi olacak ve sonrasında da banka prosedür işlemleri tamamlanacaktır.