Ankara'da dükkan fiyatları düştü! İşhanı’nda bulunan ofis, o banka tarafından 700 bin TL'den satışa sunuldu!

Yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşı savaş açan Yapı Kredi Bankası, icralık gayrimenkulleri satışa sunduğunu açıkladı. Bu kapsamda bir e- ihale platformu ile anlaşmaya varan banka, Ankara ilinde bulunan iki adet dükkan için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İşte banka tarafından düzenlenmiş olan ihalelere ve satışa sunulmuş olan dükkanlara ilişkin ayrıntılar…

Ankara'da dükkan fiyatları düştü! İşhanı’nda bulunan ofis, o banka tarafından 700 bin TL'den satışa sunuldu!

Yapı Kredi Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkuller için ilana çıktı. Ankara ilinin farklı bölgelerinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyuran banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI E- İHALE PLATFORMU İLE ANLAŞTI!

Yapı Kredi Bankası son dönemlerin popüler platformlarından olan Tapu.com ile yeni bir iş birliği yaptığını belirtti. Banka, bu iş birliği sonucunda Ankara ilinde bulunan iki adet icralık gayrimenkul için ihaleler düzenlediğini duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA ALTINDAĞ’DA SATILIK OFİS!

Ankara'da dükkan fiyatları düştü! İşhanı’nda bulunan ofis, o banka tarafından 700 bin TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası Tapu.com isimli yasal e- ihale platformu ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği kapsamında yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihaleye konu olan gayrimenkulün Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunan bir ofis olduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Hacıbayram Mahallesi Alsan İşhanı’nda bulunan ofisin kullanım alanı 238 metrekare olarak ölçüldü. Banka 20 yıllık binada bulunan ofisin tam hisse ile satışta olduğunu belirtirken, ihale kapsamında ofis için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 700 bin TL olduğunu açıkladı. Yapı Kredi Bankası, ihaleye katılarak ofis için fiyat teklifi vermek isteyenlerin 33 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA ÇANKAYA’DA SATILIK DÜKKAN!

Yapı Kredi Bankası Tapu.com platformu üzerinden ikinci bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesine konu olan gayrimenkulün bir dükkan olduğunu belirten banka, gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın Tapu.com platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu dükkanın kullanım alanı 81 metrekare olarak ölçüldü. Dükkanın iskanının alındığını belirten banka, dükkanın bulunduğu binanın 5 yıllık olduğunu belirtti. Ankara ilinin Çankaya ilçesinin Zafer Mahallesi’nde bulunan dükkan için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 600 bin TL olduğunu belirten banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken hizmet bedelinin 28 bin 300 TL olduğunu açıkladı.