AnadoluJet’in yurt içi uçuşlara özel cazip bilet kampanyası devam ediyor. Yüzde 20 daha ucuza uçak bileti almak için bugün son gün!

AnadoluJet’in yurt içi uçuşlara özel cazip bilet kampanyası devam ediyor. Yüzde 20 daha ucuza uçak bileti almak için bugün son gün! İşte en uygun uçak bileti fırsatı…

AnadoluJet’in yurt içi uçuşlara özel cazip bilet kampanyası devam ediyor. Yüzde 20 daha ucuza uçak bileti almak için bugün son gün!

Türk Hava Yolları bünyesinde yurt içi uçuşlarda faaliyet gösteren AnadoluJet, avantajlı uçak bileti kampanyaları ile vatandaşların rahatça yurt içi uçuşlarını gerçekleştirmelerini sağlıyor. Özellikle son dönemde otobüs fiyatlarının bir hayli artmasının ardından uçak seyahatinin daha avantajlı hale gelmesinin ardından vatandaşlar indirim kampanyaları ile uyguna uçak bileti alabiliyor.

AnadoluJet’in yüzde 20 indirim fırsatından yararlanarak tüm Türkiye’yi hafta içi keşfedebilir ve dilediğiniz noktaya güvenle uçabilirsiniz. 2 – 3 Kasım 2022 tarihleri arasında belirlenen biletleme tarihleri içinde bilet satın alma işlemlerinin gerçekleşmesi gerekecektir.

ANADOLUJET YÜZDE 20 İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ

AnadoluJet’in yurt içi uçuşlara özel cazip bilet kampanyası devam ediyor. Yüzde 20 daha ucuza uçak bileti almak için bugün son gün! - Resim : 1

AnadoluJet’in yurt içi uçuşlarda geçerli olmak üzere yüzde 20 indirim fırsatları devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin birçok farklı noktasında seyahat edecek kişilerin avantajlı oranlardan yararlanması sağlanacak.

Mobil uygulama üzerinden veya anadolujet.com adresinden uçuşunuzu planlayarak ilgili tarihlerde uçuşunuzun gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz. 02 – 03 Kasım 2022 tarihleri arasında alınacak biletlerde geçerli kampanya kapsamında bugün biletleme işlemlerinin yapılması gerekiyor.

YÜZDE 20 İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ FIRSATI!

AnadoluJet’in yüzde 20 indirimli uçak bileti kampanyası kapsamında 02 – 03 Kasım 2022 tarihleri arasında alınacak biletle için kampanya geçeridir. 02 Kasım 2022 – 19 Ocak 2023 tarihleri arasındaki uçuşlar için kampanya geçerli olacak. AnadoluJet’in yurt içi uçuşlarda geçerli kampanyasından yararlanarak Türkiye genelinde birçok noktaya kolayca seyahat edebilirsiniz.

Kampanya kapsamında tüm paket ve sınıflarda vergi ve harçlar hariç ücret üzerinden yüzde 20 indirim uygulanmaktadır. Kampanya Kuzey Kıbrıs hariç tüm yurt içi direkt ve aktarmalı, tek yön ya da gidiş – dönüş uçak biletlerini kapsamaktadır. Ayrıca kampanya Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri hafta içi günleri yapılacak seyahatlerde geçerlidir. 143 bin adet koltukla sınırlı kampanyadan yararlanarak yurt içinde ucuz uçak bileti ile uçuşunuzu gerçekleştirebilirsiniz.