Anadolubank İstanbul satılık dükkan ilanlarını yeniledi! Bu fiyatlar cepleri yakacak! Bakırköy'de dükkan 13 milyon TL'den teklife açıldı!

Anadolubank, yükselen gayrimenkul fiyatlarına karşı uygun fiyatlı icralık gayrimenkul satışına başladı. Bankanın İstanbul ilinde bulunan icralık dükkanlar için belirlemiş olduğu ihale başlangıç bedelleri, dudakları uçuklattı. İşte Anadolubank tarafından yayınlanan ihalelere ilişkin ayrıntılar…

Anadolubank İstanbul satılık dükkan ilanlarını yeniledi! Bu fiyatlar cepleri yakacak! Bakırköy'de dükkan 13 milyon TL'den teklife açıldı!

Anadolubank elinde bulunan icralık gayrimenkulleri, kendi ihale platformu üzerinden satışa çıkardığını duyurdu. Banka, son olarak İstanbul ilinde bulunan icralık dükkanlar için yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi.

ANADOLUBANK’TAN İSTANBUL BAKIRKÖY’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Anadolubank elinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyurduktan sonra yeni bir ihale daha düzenlediğini bildirdi. Yeni ihalesi kapsamında İstanbul ilinin Bakırköy ilçesinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Anadolubank tarafından teklife açılmış olan dükkanın toplam kullanım alanı 19 bin 248 metrekare olarak açıklandı. Banka tam hisse ile satışta olan dükkan için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 13 milyon TL olduğunu bildirdi.

ANADOLUBANK’TAN İSTANBUL PENDİK’TE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Anadolubank İstanbul satılık dükkan ilanlarını yeniledi! Bu fiyatlar cepleri yakacak! Bakırköy'de dükkan 13 milyon TL'den teklife açıldı! - Resim : 1

Anadolubank’ın kendi platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, İstanbul ilinin Pendik ilçesinde bulunan bir dükkan olduğu öğrenildi. Banka söz konusu dükkana ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Anadolubank yönetimi kendi elinde bulunan Anadolubank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale aracılığı ile satışa sunulan dükkanın toplam kullanım alanını 240 metrekare olarak açıkladı. Dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 2 milyon TL olarak duyurdu.

ANADOLUBANK’TAN İSTANBUL ÇEKMEKÖY’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Anadolubank’ın kendi platformu üzerinden düzenlemiş olduğu son ihaleye konu olan gayrimenkulün de dükkan vasıflı olduğu öğrenildi. Banka, İstanbul ilinin Çekmeköy ilçesinde bulunan icralık dükkana ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Anadolubank tarafından düzenlenmiş olan üçüncü ihaleye konu olan icralık dükkanın toplam kullanım alanı, 141 metrekare olarak ölçüldü. Dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini bir milyon 500 bin TL olarak açıkladı. Anadolubank, ihale hakkında daha fazla bilgi almak için banka şubelerine ve bankanın çağrı merkezine müracaat edilebileceğini belirtti.